2019-11-20 20:06

DEZBATERE în Parlamentul European asupra situației din România. Viorica Dăncilă, INVITATĂ

 |  17:38
DEZBATERE în Parlamentul European asupra situației din România. Viorica Dăncilă, INVITATĂ

Parlamentul European a decis că va avea o dezbatere în plen despre situaţia din România. E vorba despre modificările din Justiţie şi statul de drept, dar şi despre proteste.

Parlamentul European tocmai a decis că va dezbate situaţia din România, într-o sesiune plenară. Informaţia a fost confirmată pentru Digi24 de oficiali ai Parlamentului. Concret, conferinţa preşedinţilor, formată din şefii grupurilor politice din Parlamentul UE, a decis, în şedinţa de azi, ca această dezbatere să fie trecută pe agenda sesiunii plenare de la începutul lunii octombrie.

Eurodeputaţii vor vorbi despre modificările din Justiţie, despre statul de drept şi despre protestele din România, cu accent pe violenţele din 10 august. Propunerea dezbaterii a venit din partea grupului Verzilor. E posibil ca la dezbatere să participe şi premierul Viorica Dăncilă. Nu există procedură concretă de invitare, dar e o cutumă ca liderii să vină în plenul PE când e discutată situaţia din ţările lor.

Tot în luna octombrie, dar la sfârşit, preşedintele Iohannis va merge în PE, pentru a susţine un discurs despre starea uniunii - e un discurs pe care toţi liderii europeni îl susţin prin rotaţie.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-09-06Parerea ta...

STOP CENZURA.
06 Sep 2018

Eliminarea psd din randul social-democratiei europene este aerisirea acestui grup de elemente anti-europene si anti democratice. La fel si eliminarea alde din grupul european .Astfel de grupuri anti democratice si anti europene incarcate de puscariasi si impostori trebui scoase in afara legii. Valabil pentru GIO psd-alde-udmr-minoritati.
GHITZA DIN BELGRAD
06 Sep 2018

EU CONDUC TOATA ROMANIA ASTIA SUNT SLUGILE MELE CUMPARATE CU BANII DE LA MiCROSOFT...HA HA HA
TRADATORI DE TARA
06 Sep 2018

CE REVARSARE DE SUNCI SI GHIARE DE VULTUR PLESUV . FIULERUL DE TELEORMAN SI GASCA LUI , PUNE PATACHINELE FOSTE SECRETARE PCR IN FATA . HA , HA . PIS , PISI .
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray