2019-10-18 09:16

Dezinfectanţi ineficienţi sau contrafăcuţi, în spitalele din România. Percheziţii în Bucureşti şi alte 2 judeţe

 |  09:40
Dezinfectanţi ineficienţi sau contrafăcuţi, în spitalele din România. Percheziţii în Bucureşti şi alte 2 judeţe

Poliţiştii fac, marţi, cinci percheziţii în Bucureşti, Ilfov şi Prahova, la locuinţele unor persoane şi sediile unor firme care produc, importă şi comercializează produse biocide. Acţiunea are loc într-un dosar în care se suspectează că, în 2018, ar fi fost fabricate şi vândute unor spitale substanţe pentru dezinfecţia suprafeţelor care nu îndeplineau standardele de performanţă în distrugerea bacteriilor.

Poliţiştii Direcţiei de Investigare a Criminalităţii Economice, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti, fac, marţi dimineaţă, cinci percheziţii domiciliare, în Bucureşti şi judeţele Ilfov şi Prahova, la domiciliile unor persoane fizice şi la sediile sociale şi punctele de lucru ale unor societăţi comerciale ce produc, importă şi comercializează produse biocide, anunţă Poliţia Română.

Acţiunea are loc într-un dosar penal în care se fac cercetări pentru înşelăciune, fals în înscrisuri sub semnătură privată, zădărnicirea combaterii bolilor şi comercializarea de produse alterate.

"Din cercetări a reieşit că, în cursul anului 2018, ar fi fost fabricate şi comercializate către diverse unităţi spitaliceşti de pe teritoriul naţional produse biocide utilizate la dezinfecţia suprafeţelor, care nu îndeplineau standardele de performanţă în distrugerea bacteriilor", arată Poliţia Română.

Echipele participante la operaţiune sunt constituite din poliţişti din cadrul Direcţiei de Investigare a Criminalităţii Economice, Institutului Naţional de Criminalistică şi Serviciului pentru Intervenţii şi Acţiuni Speciale.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-03-19Parerea ta...

ANONIM
19 Mar 2019

IMBOLNAVIRI IN SPITALE ,MORTI DE PE URMA SPITALIZARII Vedeti cine sunt criminalii romaniei ,vedeti cine este nazist nebun Meritati spanzurati voi sri ul lui Coldea
#... DE MIRARE ???
19 Mar 2019

S-a demonstrat : sunt ,, MEDICI " contrafăcuţi... recul 0 ...
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray