2019-07-20 12:58

DEZVĂLUIREA serii: Ce se întâmplă în Israel după AUDIEREA lui Traian Băsescu

 |  20:03
DEZVĂLUIREA serii: Ce se întâmplă în Israel după AUDIEREA lui Traian Băsescu

Miliardarul Benny Steinmetz şi consultantul politic Tal Silberstein au fost audiaţi săptămâna aceasta pe baza unor informaţii primite de la autorităţile române, scrie publicaţia Calcalist.

Cei doi au fost audiaţi miercuri de divizia anticorupţie a Poliţiei israeliene, în baza unor noi informaţii obţinute de la autorităţile române.

Informaţiile transmise se referă la un mecanism utilizat de Steinmetz pentru a mitui oficiali care să susţină şi să promoveze interesele companiei BSGR. 

Conform sursei citate, audierea are legătură cu dosarul în care omul de afaceri Beny Steinmetz şi consultantul politic Tal Siberstein au fost reţinuţi la jumătatea lui august 2017, în Israel.

Atunci le-au fost percheziţionate locuinţele şi birourile, ei fiind suspectaţi de fals, de uz de fals, de spălare de bani, de abuz de încredere, de obstrucţionarea justiţiei.

Fostul preşedinte Traian Băsescu a fost audiat vineri aproape patru ore la Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA), în calitate de martor, în cadrul unei comisii rogatorii, în contextul unei anchete a statului israelian. El a precizat că ancheta nu vizează şi cetăţeni români.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-11-09Parerea ta...

ANONIM
09 Noi 2018

Opinați că din punctul de vedere al cutumelor diplomatice Traian Băsescu, a oferit "favoruri" Poliției israeliene ? Cine opinați că ar fi aprobat audierea lui Traian Băsescu de către o astfel de ''comisie rogatorie", solicitată de "Poliția israeliană" ? Opinați că ar fi facilitat Meleșcanu astfe de "inițiative" ale "Poliției israeliene" ?
ANONIM
09 Noi 2018

Opinați că implicarea DNA într-o astfel de chestiune încalcă legea și regulile și practicile internaționale referitoare la funcționarea "comisiilor rogatorii" ?
ANONIM
09 Noi 2018

Opinați că aceia ce au facilitat o astfel de audiere la DNA, în chestiuni ce țin de competența Parchetului de pe lângă ÎCCJ, au comis încălcări ale legii ?
ANONIM
09 Noi 2018

Remarcați și faptul că Traian Băsescu nu poate invoca necunoașterea legii ?
ANONIM
09 Noi 2018

CINE A FRECAT TIPARU , PINA ACUM ??? ALO - DNA - BANI SA II PLATITI VOI SI SLUGILE LOR . DIN SALARI COLOSALE .
IOAN
10 Noi 2018

Vinderea aurului pe nimic nu i sa parut deloc suspect DNA ? Nici flota navala nu a prejudiciat statul ronan ptin instrainare sau baietii destepti de la Hidroelectrica , Oltchim , vânzarea societatilor de vânzare a energiei , nici devalizarea sistemului bancar in frunte cu Baluba Izarescu etc . Romania se goleste si nu sunt sanse sa se oreasca exodul romanilor iar in loc vor venii indienii , vietnamezii etc ce vor lucra pe salarii mici si vor apăra hotarele . E de văzut daca asa va fi !
Doresc sa comentezPUBLICITATE


loading...


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray