2020-02-29 03:19

DIICOT a transmis autorităților britanice cererea de audiere a jurnaliștilor de la Sky News

 |  17:42
DIICOT a transmis autorităților britanice cererea de audiere a jurnaliștilor de la Sky News

Procurorii DIICOT au transmis autorităților britanice cererea de audiere a jurnaliștilor de la postul de televiziune britanic Sky News, cercetaţi în dosarul privind reportajul despre un presupus trafic de arme din România.

Surse judiciare, citate de Agerpres, au precizat că, cel mai probabil, audierea ar putea să se facă în Marea Britanie.

Trei membri ai echipei de la postul de televiziune Sky News care au participat la realizarea reportajului despre un presupus trafic de arme din România au fost puși sub urmărire penală de procurorii DIICOT.

Aceştia sunt acuzaţi pentru săvârșirea infracțiunii de comunicare de informații false, potrivit motivării arestării preventive a celor trei cetățeni români care au apărut în materialul jurnalistic.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-08-19Parerea ta...

ANONIM
19 Aug 2016

PE BIVOLARU MISA LAU PIERDUT 15 ANI . SAU ALTI MAFIORTI IA PIERDUT DE TOT SI NU AU FACUT O HIRTIE SCRISA . OARE TOATE ARMELE ARMATEI UNDE AU DISPARUT ? SI DACA ADUCE O PUSCA FACUTA LA NOI IN TARA ? CLANUL SPORTIVILOR AU INTRAT SI FURAT UN DEPOZIT DE ARMAMENT SI AU GASIT CEVA DUPA 3 - 4 ANI ? RESTUL UNDE SINT ?
CROCODILUL FLAMAND
19 Aug 2016

SA-L ADUCETI CU MANDAT SI PE SNOWDEN.... SAU ASSANGE.....CA AU SCRIS DE INFRACTIUNILE SI ESCROCHERIILE DE LA MAE IMPREUNA CU MOSSADUL SI TRAFICANTII DE ARME INTERNATIONALI....CU CAT VA AGITATI MAI TARE CU ATAT VA SCUFUNDATI MAI REPEDE......ASA E PE TERENUL MLASTINOS PE CARE ATI INTRAT....EU V-AM RECOMANDAT SA NU VA PUNETI CU SERVICIILE BRITANICE CA VA SPULBERA AIA...N-ATI VRUT SA MA CREDETI....ACUM SA VERIFICATI PE PROPRIA VOASTRA PIELE CUM E CAND VREI SA TE SCARPINI IN FUND CU PERIA DE SARMA....M-R-U NU DEGEABA SI-A LUAT UNGUENTE ANALE
CROCODILUL FLAMAND
19 Aug 2016

PAI DE LA ELICOPTERE SI TRAFIC DE ARMAMENT PRIN AFRICA DE SUD AU TRECUT LA FAPTE DE COWBOYS.....AU ASASINAT UN AMBASADOR AL AFRICII DE SUD IN BULGARIA CARE TOCMAI ANUNTASE CONSILUL DE SECURITATE AL ONU DESPRE EI....BAIETI DE BAIETI...CUCUIETI....DUPA AIA AU TRECUT LA FAPTE SI MAI GRAVE IMPREUNA CU MAFIA DIN JURUL LUI HILARRY CLINTON SI DAVID PETREUS...SI DE FAPT TOATE ASTEA SUNT DE 25DE ANI..AMBASADORII JAMES ROSAPEPE SI GITTENSTEIN AU FOST BARA-BARA CU TOTI INFRACTORII DIN ROMANIA...INCEPAND CU BOMBARDAREA AMBASADEI CHINEZE DE LA BELGRAD....ASASINATE POLITICE SI MAFIOTE PE TOT TERITORIUL EUROPEI....DE EXEMPLU POLITICIANUL AUSTRIAC JORG HAIDER...ASASINAT INTR-UN MOD TIPIC "ROMANESC" CU ACCIDENT DE MASINA.............CINE ARE CHEF SA CITEASCA EMAILURILE DIPLOMATICE ALE AMBASADEI USA LE GASESTE PE BLOGUL LUI SNOWDEN...DACA NU SUNTETI MULTUMITI CERETI DETALII PE EMAIL
ANONIM
20 Aug 2016

DAR OMUL LUI TENDER SI EL , NU FACEA TRAFIC CU ARMAMENT ? LUI GADAFI , HUSEINI , SADAM SI ALTI CINE LEA DAT ARMAMENT ? DAR UNDE SINT BANI LA PATRICIU , MORT LA MISTO ?
CROCODILUL FLAMAND
20 Aug 2016

EU MA REFEREAM LA TRAFIC DE ARMAMENT CU TOT FELUL DE GHERILE SLAMSTE SI DE EXTRTEMA STANGA.....NU CU SEFII DE STATE.....UNA ESTE SA VINZI ARME PE CALE OFICIALA....CU ACTE APROBARI CERTIFICATE ETCETERA....SI ALTA ESTE SA LE PARASUTEZI IN AFRICA DE SUD,SOMALIA COASTA DE FILDDES SUDAN SI LA GHERILELE DE TOATE FELURILE....ASTA NU MAI ESTE LEGAL...SE CHEAMA INCALCAREA EMBARGOULUI O-N-U................DAR EI AVEAU O CARTITA LA CONSILIUL DE SECURITATE SI AFLAU IMEDIAT CINE I-A TURNAT...DUPA CARE AMBASADORUL RESPECTIV ERA ASASINAT DE MAFIOTI....DEJA SUNT DOUA CAZURI DE AMBASADORI ASASINATI DE CARTITELE DE LA ONU
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine