2020-02-28 21:21

DIICOT: Noi fragmente osoase și probe, descoperite în casa lui Gheorghe Dincă

 |  21:33
DIICOT: Noi fragmente osoase și probe, descoperite în casa lui Gheorghe Dincă

Anchetatorii au găsit, vineri după-amiază, în casa din Caracal a lui Gheorghe Dincă, noi fragmente osoase şi probe biologice şi au confirmat că telefonul Alexandrei a fost găsit în urma indicaţiilor date de Dincă. Informaţiile au fost furnizate presei de purtătorul de cuvânt al DIICOT, Mihaela Porime, care a spus că va reveni cu alte date după ce va primi raportul de la Institutul Naţional de Medicină Legală „Mina Minovici“, din Capitală, scrie Adevărul.

Sursa citată a precizat că, momentan, cercetările la faţa locului s-au încheiat, urmând ca ele să fie reluate sâmbătă, 3 august.

Legiştii din Capitală au ajuns la concluzia că oasele ridicate din locuinţa lui Gheorghe Dincă de la Caracal aparţin unei fete cu vârsta între 12 şi 17 ani, au declarat surse apropiate anchetei. Legiştii lucrează acum pentru finalizarea testelor ADN.

Fostul director al Insitutul Naţional de Medicină Legală Mina Minovici Bucureşti Vladimir Beliş a confirmat că analiza antropologică a arătat că oasele aparţin unei tinere cu vârsta în intervalul 12-17 ani. Expertul a precizat că testele ADN care vor arăta cu precizie despre ce persoană este vorba ies la începutul săptămânii viitoare.

Conform primelor date, oasele aparţin unei fete de mică statură, dar nu s-a putut stabili încă momentul în care fost ucisă, au declarat surse citate de Digi24. Expertiza ADN nu a fost încă finalizată. În acest context trebuie spus că ambele fete dispărute în acest caz au o înălţime de 1,60 metri.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-08-02

In legatura cu acest articol...

ULTIMA ORĂ: Au fost găsite CARTELA și TELEFONUL Alexandrei Măceșanu

Analiza antropologică: Oasele ridicate din curtea lui Gheorghe Dincă aparţin unei fete de 12-17 ani - surse

Ecaterina Andronescu, PRIMA REACȚIE după ce a fost DEMISĂ de premierul Dăncilă: „Am aflat de la televizor!”

Afirmaţiile în cazul „Caracal” au costat-o funcţia: Ecaterina Andronescu, demisă de premier!
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine