2019-07-22 23:34

Din ciclul „Frumusețile Patriei”. Șeful ANP invită AMBASADELE străine să ne viziteze PUȘCĂRIILE

 |  20:51
Din ciclul „Frumusețile Patriei”. Șeful ANP invită AMBASADELE străine să ne viziteze PUȘCĂRIILE

Administrația Națională a Penitenciarelor (ANP) îi invită pe reprezentanții ambasadelor și consulatelor din țara noastră să viziteze penitenciarele românești.

"În contextul manifestării, în spațiul public, a unui interes crescut față de condițiile de detenție din penitenciare, pentru asigurarea transparenței, dar și pentru reflectarea cu acuratețe a condițiilor de detenție existente la nivelul tuturor unităților subordonate, Administrația Națională a Penitenciarelor își manifestă deschiderea și lansează invitația tuturor reprezentanților ambasadelor și consulatelor din România de a vizita penitenciarele românești", se arată într-o invitație lansată ambasadelor și consulatelor care a fost postată, luni, pe site-ul ANP.

Potrivit sursei citate, instituțiile interesate se vor adresa, în scris, administrațiilor locurilor de deținere pentru stabilirea detaliilor privind accesul în unitățile penitenciare.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-01-30Parerea ta...

UN PROFESOR
31 Ian 2017

Timp de 25 de ani nu s-a facut nimic pentru aceaste puscarii. Se puteau face 20 puscarii in plus. Bani se puteau lua de la cei care au furat si au avut confiscari de avere. Acum plangem de mila detinutilor. Vechile cazarmi militare puteau devenii puscarii, dar terenurile au facut cu ochiul samsarilor imobiliari. Vechile si noile scoli care nu mai au elevi pot deveni puscarii pentru minori si tineri cu infractiuni minore si pusi sa ajute la muncile comunitatilor locale. Ambasadele nu pot sa constate decat nepasarea si lenea noastra.
Doresc sa comentezMAI VECHI...

Turiştii nemulţumiţi ai puşcăriilor Cei cu care soarta nu a fost prea darnică şi care au de calculat şi ultimul leuţ pentru o vacanţă caută păreri despre hotelul sau pensiunea pe care şi-au ales-o ca destinaţie. E plin internetul de review-uri. De ce fac asta? Simplu, să nu ajungă să plătească pentru a dormi într-o cocină
05 Mar 2015

PUBLICITATE


loading...


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray