2020-08-10 22:19

Trofeul CNAIR, în mâinile sponsorului PNL

 |  08:00
Trofeul CNAIR, în mâinile sponsorului PNL

Dinozaurii de la Drumuri se întorc la CNAIR. PNL se grăbește să își pună sponsorul șef la CNAIR, de frică că pierd puterea. De săptămâna trecută a început o luptă între noii membrii ai CA-ului, actualii directori și angajații de la Compania Naționala de Drumuri. Prima rundă a fost săptămâna trecută, într-o ședință a Consiliului de Administrație maraton, unde aproape 100 de salariați au fost ținuți timp de aproape 12 ore, întalnire fără niciun rezultat.

În această ședință  au apărut primele ciocniri între membrii CA și directorii aflați pe funcție. Marți, 4 februarie 2020, într-un alt CA al CNAIR-ului, în capul mesei-  președintele CA-ului, Septimiu Buzasu, la braț cu Ovidiu Barbier, membru în CA, s-a purtat a două repriză a războiului între ei, salariați și directori. 

Mai mult, Florin Dascălu, eternul director de serviciu a CNAIR-ului, a fost umilit și dat afară din ședință de către unii dintre membri CA-ului. Angajații CNAIR l-au consolat pe Florin Dascălu, care a fost văzut cu ochii în lacrimi. Florin Dascălu, din noimebrie, odată cu instalarea Guvernului Orban, din două în două zile își face de treabă prin sediul Guvernului din Piața  Victoriei.

În fiecare săptămână, Florin Dascălu se autoanunță director general. 

Primul dinozaur întors în CNAIR

Odată cu lupta membriilor CA-ului versus directori, versus angajații din cadrul CNAIR, într-o liniște suspectă, Ionuț Masala, "Dumnezeul banilor din CNAIR", s-a întors pe funcția de director economic. Acesta fiind unul dintre primii dinozauri întorși în Companie. Ionuț Masala a reușit să convingă doi din membrii CA, Buzașu și Barbier, să asculte de el, asigurând "Servicii de Calitate" ( plăți la timp ) din CNAIR către firmele deținute de Ovidiu Barbier, firme ce au contracte ÎNCĂ cu Compania de Drumuri.

Prin hobbit-ul de serviciu, Cătălin Eftime, în ședința CA din 04.02.2020, Ionuț Masala a încercat să plătească polițe și să impună poziții în organigramă în discuții separate cu cei doi membrii CA ce au participat la discuție.

Pentru 10 minute, la ședință a participat și fostul Ministru, Alexandru Nazare, membru CA al CNAIR. Vizibil iritat de subiectul discuției și de penibilismul promovat de Barbier și Buzasu, acesta a părăsit ședința, dar nu înainte de a le transmite celor doi "fruntași" să își bage mințile în cap.

Mai mult,  și alți "băieții deștepți de la Drumuri" sunt așteptați să-și reocupe fotoliile, "dinozaurii datorită cărora avem mulți kilometri de autostrada".

Cristian Andrei și Ovidiu Barbier își doresc cel mai mult să ocupe funcții în nouă structura de conducere a CNAIR-ului, pe lângă Ionuț Masala. Dacă Cristian Andrei se bate să ocupe o funcție de director executiv, Ovidiu Barbier își dorește cu ardoare să fie numit "comandantul" CNAIR. Aceștia sunt alți doi dinozauri al CNAIR. 

Babrier este omul care a derulat afaceri de milioane de euro cu statul, mai precis cu CNAIR, din 2005 până prezent. Acesta este unul dintre principali sponsori  ai liderilor PNL,  el dorind cu orice preț să devină "Dumnezeul banilor de la drumuri". 

În timp ce Barbier, unul dintre dinozauri, își uziteaza toată relațiile pentru a deveni director CNAIR, în paralel se forțează aprobarea unei noi organigrame în cadrul CA-ului,  în care să se facă loc celor care doresc să revină pe funcții. 

Totodată, surse din cadrul Companiei au preciza, pentru Ziarul Puterea, că "dinozaurii din CNAIR" vor să îl schimbe pe șeful de la juridic. 

“Vor să schimbe directorul juridic, Valeriu Zamfir, pentru că e singurul care  le-a arătat cu legea în mâna că greșesc, că încalcă legea. La CNAIR este haos”, au povestit surse din cadrul Companiei pentru ziarul Puterea.

Deasemenea, ziarul Puterea deține informații bombă prin care se demonstrează că Ovidiu Barbier a derulat afaceri cu CNAIR, în timp ce acesta era membru CA al CNAIR. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-02-07Parerea ta...

NEVAZATORUL
06 Feb 2020

Va paste marele război al democrației, gripa Coronavirus și alți vreo 5 milioane de emigranți sunt in așteptare la porțile Turciei sa tranziteze Romania si Bulgaria plus Sărăcia.
ANTIMAFIA
06 Feb 2020

singura solutie cnair desfiintata .
ELENA DAN
06 Feb 2020

Așa comportament mafiot promovat de Barbier și Buzasu nu am văzut pana acum in cadrul companiei .. amenință pe toată lumea , încalcă legea grav și multe altele și asta doar ca sa reușească sa l impună pe Barbier - Sef .. va atragem atenția domnilor din C A sa respectați legea și sa încetați cu abuzurile .
GEORGESCU
06 Feb 2020

Felicitări Ziarul PUTEREA pentru ca ați avut curajul sa spune ți ce se întâmpla cu acest nou Consiliu de administrație !!!!
CUCUDURU
06 Feb 2020

Acesti oameni de nimic : Cristia Andrei, Florin Dascalu, Ionut Masala, Narcis Neaga , Basulescu Mihai, promit ca se vor pocai si totul de acum va fi bine si deasemeni vor lucra in folosul Romaniei. Daca Domnul Ministru ar face o analiza a ultimilor yece ani a ceea ce s-a facut in termen de investitii si la bugetele alocate anual, atunci ar putea descoperi adevarul. Adica fff aproarpe de zero si s-ar putea extinde la 15 ani. Prima intrebare: 1. Ce s-a intamplat cu bugetul alocat in fiecare din acesti ani ??? 2. Sant ei profesionisti??? Ce ii recomanda sa fie iar repusi in functie??? DeSpre domnul Buzasu, cu tot respectul, dar nu are anvergura necesara pentru aceasta pozitie pentru simplul motiv ca priN trecerile sale pe la etajul 1 sau 8 nu a lasat nimic decat praf, praf.PRAF si mai mult nu are prestanta necesara pozitiei. Prestanta nu vine diN frizura si lucrurile scumpe pe care le poarta, sper ca intelege si dansul acest lucru. Daca se va intampla totusi , Domnule Ministru, sa fiti convins ca in mamxim 6 luni veti fi prizionrul lor si tot zero realizari vor fi, din pacate. Ei, toti cei mai de sus, au avut mai mult timp decat oricare MINISTRU in perioada de 10 15 ani, sa demonstreze ca stiu ce sa faca si mai ales sa arate prin rezultate asta. As incheia asa: LUPUL ISI SCHIMBA PARUL DAR NARAVUL BA. ATENTIE DOMNULE MINISTRU!!!
MARINESCU
06 Feb 2020

Ca de obicei, informatiile pe care “le obtineti” din sursele din Cnair sunt eronate, as spune chiar special deformate pentru a creea o imagine si mai proasta acesti companii si scrise in sustinerea actualei conduceri executive, o conducere abuziva, lipsite de scrupule, care nu au facut decat sa destructureze aceasta Companie si au condus-o catre un blocaj total. CA ul a incercat doar sa intervina in sprijunul mai multor angajati care au fost mutati abuziv, rau intentionat, din serviciile unde activau de mai multi ani in servicii unde nu au nici cea mai mica experient si nici pregatirea profesionala pentru a activa in locul respectiv. Cum va explicati aceste mutari? Care este ideea unor astfel de mutari in contextul unui management profesionist care se presupune ca ar duce la o funtionare mult mai eficienta a Companiei? Si nu vorbesc de 2-3 persoane, ci de cateva zeci. Asa ca mai usor cu aceasta dezinformare rau voita, ca nu toti ne-am nascut prosti!
FLOREA DASCALU
06 Feb 2020

Cat a costat articolul? Este scris in folosul unor penali cu dosare grele de coruptie ce nici nu au pregatirea necesara sa ocupe posturile ce le ocupa abuziv. Florea dascalu un incompetent pesedist sustinut de penala de rovana plumb
SORIN SCARLAT
06 Feb 2020

Toti directorii numiti de pesedeu si Cuc sa fie schimbati! Cautati in presa cum toate victimele din articol sunt insirate la DNA pentru faptele lor de vitejie Csutati le declatatiile de averi...
OVIDIU BARBIER
06 Feb 2020

Dau 5000 sa scoti articolul.
OVIDIU BARBIER
06 Feb 2020

Am scris din greseala pe public, cum sterg?
ALIN SERBANESCU
06 Feb 2020

Caut loc de munca. Cer si ofer seriozitate!
SEPTIMIU BUZASU
06 Feb 2020

Dacă nu incetati, va dau afara pe toti.
MASHALA
07 Feb 2020

Nu va mai certati, ca va dau prime la toti, da tre sa cotizati si voi. Barbiere vreau si eu o freza noua se poate aranja ?
FLOREA DASCALU
07 Feb 2020

Te iau eu pierdut daca vrei
NARCIS NEAGA
07 Feb 2020

Calmi discipolii mei! Daca imi iese planul, revenim la conducere!
C J
09 Feb 2020

Bebe Zanfir este într-adevăr cu legea ÎN MÂNĂ, însă nu și în creier, întrucât da niște interpretări de te doare capul. Nu trebuie sa fii jurist ca să constați ca este prost pregătit (vezi excepția de neconstituționalitate cu privire la purtatul centurii de siguranță, autor Valeriu Bebe Zanfir). În ultima ședință de C. A. a fost făcut praf de un simplu consilier juridic, care i-a arătat cu dovezi ca a prejudiciat compania, întrucât s-a pierdut un termen într-un dosar deoarece el a repartizat cu întârziere și către alt serviciu un act. Bebe Zanfir este elevul unui fost comunist (Traian Stefanescu) și se comporta ca atare. Mai vreți informații? Nu ar strica sa va documentați înainte sa scrieți un articol. RUȘINE PENTRU ACEST ARTICOL!
DORIN "DOREL" IANCU, N
11 Feb 2020

Direcția Juridica este blocată! Am zis atunci, zic si acum. Ma fac de râs acum, cum m-am facut si atunci! La lozinci ma pricep, munca nu-mi place! La fel cum nu i place nici sefei mele Docu. Am venit de la CESTRIM la central. Intre timp am aflat ca e CESTRIN.
DORIN "DOREL" IANCU
11 Feb 2020

Semnat in calitatea mea dubla de nepot a lui Ionascu si fin a lui Masala!
,,Z,,
11 Feb 2020

Enescule nu iti imita șeful sunteti la pachet oricum.Voi nu vedeti ,nu aveti cum,ca sunteti folositi!Cand mai scrii nu iti lasa si semnătura,de... contul se apropie.Toata lumea a aflat cine face articolele ptr.Puterea si Cine il plătește pe Zanfir.Hai mai puneti si frână ca sunteti penibilul cu toții.
IONUT MASALA
11 Feb 2020

Finule, lasa i in pace!
VASILE IONASCU
11 Feb 2020

Nepoate, nu te enerva ca iti crește tensiunea!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz