2020-07-14 03:08

UPDATE Directoarea Hexi Pharma, dusă cu mascații la Parchet și reținută

 |  20:53
UPDATE Directoarea Hexi Pharma, dusă cu mascații la Parchet și reținută

Flori Dinu, directoarea Hexi Pharma, a fost luată cu mascații de acasă și dusă la Parchet pentru audieri. Directoarea trebuie să dea mai multe explicații procurorilor în mai multe contracte în care este implicată firma.

UPDATE

Flori Dinu a fost pusă sub acuzare pentru înşelăciune şi zădărnicire a combaterii bolilor înainte de a fi reținută pentru 24 de ore. Ea va fi dusă în instanţă cu propunere de arestare preventivă, scrie Stiripesurse.ro.

Procurorii susţin că Hexi Pharma a încheiat contracte, în perioada 2014 - 2016, de vânzare de produse biocide cu 152 de unităţi medicale, iar valoarea acestora este de aproximativ 51 milioane lei.

Acțiunea mascaților vine după mai multe percheziții la sediul firmelor Hexi Pharma. În atenția procurorilor ar fi vorba de câteva sute de contracte despre care procurorii vor să afle mai multe detalii pentru că s-au descoperit mai multe nereguli, anunță RTV.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-05-28Parerea ta...

CROCODILUL FLAMAND
27 Mai 2016

SI ASTA E TOT UN FEL DE UDREA....SECURISTII ASTIA TOTI FAC LA FEL...BAGA IN FATZA O PANARAMA...SI EI STAU IN BIROURI SI DAU ORDINE....PARIEZ CA IN TINERETEA EI SE OCUPA CU ACEEASI MESERIE DE NOAPTE CA SI UDREA....
CROCODIL DE COTROCENI
28 Mai 2016

O Criminala , care a colaborat la omorirea a 500 000 de cetateni ai tari . Trimit o bascula de pietre pe stadionul Dinamo .
HOTI DE HOTI ???
28 Mai 2016

Schema falimentarii fortate a CFR Calatori, prin care cele mai bune rute aflate de ani de zile in portofoliul CFR Calatori au fost abandonate pentru a putea fi preluate din mers de catre unii operatori privati. Care au impuscat astfel doi iepuri dintr-o lovitura, pe langa cursele oricum extrem de profitabile, ei devenind automat si beneficiarii generoaselor subventii acordate de catre Ministerul Transporturilor pentru segmentul feroviar. Insa concomitent cu aplicarea acestei strategii, managerul Valentin Dorobantu nu s-a sfiit sa acorde si direct catre clientii politici sume uriase de bani din bugetul public. DNA confirma: record absolut Concurenta in domeniu este una acerba, din moment ce sifonarea banilor de la buget a ajuns in Romania zilelor noastre un adevarat sport national. Iata insa ca procurorii anticoruptie sunt pe cale sa confirme ca managerul de la CFR Calatori a reusit un adevarat record absolut, greu de egalat pana si de ceilalti colegi din „caracatita Fenechiu”, ca George Micu sau Cristian Ghibu. Iar ancheta privind acordarea contractelor de catre Valentin Dorobantu este de-abia la inceput, astfel ca performanta poate fi chiar mult mai mare. Deocamdata se verifica un lot de 152 de contracte semnate de catre managerul CFR Calatori si prin care compania de stat s-a obligat la plati consistente aproape exclusiv pentru unul si acelasi beneficiar. Iar dintre cele 152 de contracte doar unul singur a fost acordat prin organizarea unei licitatii cum scrie la carte! Negociere fara publicare Valentin Dorobantu nu a avut nicio greata in a arunca zeci de milioane de euro mereu catre aceleasi firme de casa. Conform informatiilor intrate in posesia noastra, din cele 152 de contracte, unul singur a fost adjudecat prin licitatie publica. Alte 73 de contracte au fost acordate prin negociere cu publicare, in timp ce nu mai putin de 78 de contracte,
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz