2020-04-03 08:57

Director de la Romgaz şi trei persoane din conducere, sub control judiciar

 |  07:03
Director de la Romgaz şi trei persoane din conducere, sub control judiciar

Directorul Sucursalei Târgu Mureş a Romgaz şi trei persoane din conducerea instituţiei vor fi cercetaţi sub control judiciar, după ce Tribunalul Mureş a respins propunerea procurorilor DNA de arestare preventivă a acestora. Cei patru fuseseră reţinuţi de DNA pentru abuz în serviciu.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Tribunalului Mureş, Sonia Deaconescu, instanţa a respins propunerea DNA de arestare preventivă a celor patru persoane de la Sucursala Târgu Mureş a Romgaz şi a dispus cercetarea acestora sub control judiciar.

"S-au stabilit pentru fiecare obligaţiile prevăzute de lege, inclusiv cea referitoare la interzicerea exercitării funcţiilor pe care le deţineau şi în care se presupune că ar fi comis faptele pentru care sunt cercetaţi", a precizat Sonia Deaconescu, potrivit Mediafax.  

Potrivit acesteia, decizia Tribunalului Mureş poate fi contestată în termen de 48 de ore.

Procurorii DNA au dispus reţinerea pentru 24 de ore a directorului Sucursalei Târgu Mureş a SNGN Romgaz, Avram Pantelimon, a directorului tehnic al sucursalei, Ioan Ştefan, a şefului Secţiei de Producţie din SNGN Romgaz-Sucursala Târgu Mureş, Emil Valentin Mincan, şi a şefului Serviciului Proiectare al Sucursalei Târgu Mureş a SNGN Romgaz, Ioan Tiberiu Olaru.

Aceştia sunt acuzaţi de abuz în serviciu, dacă funcţionarul public a obţinut pentru sine sau pentru altul un folos necuvenit.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-01-29

In legatura cu acest articol...

DNA: Directorul unei sucursale Romgaz, reținut pentru abuz în serviciu
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine