2020-06-02 18:51

Directorul adjunct al POLIŢIEI LOCALE din Slatina a ACCIDENTAT două persoane cu maşina de serviciu

 |  19:07
Directorul adjunct al POLIŢIEI LOCALE din Slatina a ACCIDENTAT două persoane cu maşina de serviciu

Directorul executiv adjunct al Poliţiei Locale Slatina a accidentat cu maşina de serviciu două persoane care traversau strada pe o trecere de pietoni din zona centrală a municipiului.

Cele două victime sunt un tânăr de 15 ani şi un altul de 34 de ani. Ele au fost acroşate maşină în timp ce traversau strada prin zona Bibliotecii Judeţene din Slatina. Şoferul autoturism, şeful din Poliţia Locală, nu le-ar fi acordat prioritate de trecere. Acesta nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. 

"Un bărbat de 55 ani, din municipiul Slatina, în timp ce conducea un autoturism pe b-dul A.I. Cuza din municipiul Slatina, în dreptul Bibliotecii Judeţene, nu ar fi acordat prioritate de trecere faţă de două persoane, una de 15 ani, din comuna Rusăneşti, şi alta de 34 ani, din comuna Vădastra, acroşând cele două persoane. Victimele au fost transportate la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina pentru acordarea de îngrijirii medicale. Au fost întocmite acte procedurale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă", a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Olt, Cristian Grigorescu.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-07-15Parerea ta...

VASILE
15 Iul 2019

POLITIA LOCALA ESTE O STRUCTURA MAFIOTA CE NU ARE CORESPONDENTA IN RANDUL STATELOR CIVILIZATE.
FREACA MENTA
15 Iul 2019

MAFIA LOCALA A PRIMARILOR . LE TINE SULA SA PISA
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine