2020-02-23 09:09

Directorul Direcţiei de Finanţe Publice Ploieşti, Daniel Petre a fost ridicat de procurorii DNA

 |  11:40
Directorul Direcţiei de Finanţe Publice Ploieşti, Daniel Petre a fost ridicat de procurorii DNA

Directorul Direcţiei de Finanţe Publice Ploieşti, Daniel Petre, a fost ridicat, miercuri, de la sediul instituţiei, de către procurorii DNA. Surse judiciare, citate de Mediafax, au precizat, că acesta ar fi vizat în dosarele în care este implicat Răzvan Alexe, cercetat în cazul preşedintelui CJ Prahova, Mircea Cosma.

Potrivit surselor citate, directorul general al Direcţiei Regionale de Finanţe Publice din Ploieşti, Daniel Cristian Petre, a fost ridicat de anchetatori în urma unor percheziţii făcute miercuri dimineaţă la sediul instituţiei.

La această oră, Daniel Petre a fost dus pentru audieri la sediul DNA Ploieşti.

Acţiunea procurorilor are legătură cu dosarele în care este implicat Răzvan Alexe, patron al mai multor firme, cercetat de DNA în cazul de corupţie al preşedintelui CJ Prahova, Mircea Cosma, şi al fiului acestuia, deputatul Vlad Cosma.

De asemenea, Răzvan Alexe este inculpat şi într-un alt dosar de evaziune fiscală şi spălare de bani cu un prejudiciu de 35 de milioane de euro. În acest caz este trimis în judecată şi fostul angajat al Secretariatului General al Guvernului Marcel Păvăleanu.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-02-04Parerea ta...

ALT NENOROCIT LACOM!
04 Feb 2015

Bine le face ca-i prinde! Cand auzi de 35 de milioane de euro prejudiciu, ti se face parul maciuca! Astia se jucau, invarteau banii, cum s-ar juca un copil cu bani de hartie, adica - la misto! Tara e condusa (in mare) de infractori! Jos cu ei!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine