2020-07-05 18:34

Directorul Operei Române, Răzvan Dincă a fost reţinut alături de un alt angajat al instituţiei

 |  09:06
Directorul Operei Române, Răzvan Dincă a fost reţinut alături de un alt angajat al instituţiei

Directorul Operei Române, Răzvan Ioan Dincă, alături de un alt angajat al instituţiei au fost reţinuţi de procurori, în dosarul de abuz în serviciu, fals în declaraţii şi conflict de interese.

Directorul Operei Române şi cealaltă persoană reţinută de procurori, în urma audierilor desfăşurate de sediul Poliţiei Sector 1, urmează să fie prezentaţi, miercuri, Judecătoriei Sectorului 1 cu propunerea de arestare preventivă pentru abuz în serviciu, fals în declaraţii şi conflict de interese.

Procurorii au făcut, marţi, percheziţii la sediul Operei Naţionale din Bucureşti şi la domiciliile unor angajaţi ai instituţiei, directorul Operei, Răzvan Ioan Dincă fiind dus pentru audieri la Poliţia Sector 1.

Surse judiciare, citate de Mediafax, au precizat, că anchetatorii au ridicat documente din birouri de la Opera Naţională, referitoare la unele achiziţii făcute de instituţie.

Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 a precizat, într-un comunicat de presă, că face cercetări într-un dosar în care există suspiciuni că mai mulţi funcţionari ai Operei Naţionale din Bucureşti se fac vinovaţi de săvârşirea infracţiunilor de abuz în serviciu, fals în declaraţii şi conflict de interese.

Răzvan Dincă este directorul Operei Naţionale Bucureşti din decembrie 2012, când a câştigat concursul de proiecte de management organizat de Ministerul Culturii. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-05-13Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz