2020-02-26 22:43

Discuții de ULTIMĂ ORĂ în biroul lui Dragnea între premierul Dăncilă și Mugur Isărescu. Ce s-a decis

 |  19:29
Discuții de ULTIMĂ ORĂ în biroul lui Dragnea între premierul Dăncilă și Mugur Isărescu. Ce s-a decis

Discuții importante au loc la Parlament, în biroul președintelui Camerei Deputaților. Acolo se află și premierul, dar și guvernatorul BNR.

UPDATE: Într-un comunicat, Liviu Dragnea transmite că "a avut loc un dialog constructiv privind situația și evoluțiile previzibile ale economiei", că "s-a subliniat faptul că o mare parte din creșterea prețurilor înregistrată în ultimele luni a fost cauzată de factori externi, exogeni raportați la acțiunea Guvernului și, respectiv, a BNR" și că "s-a convenit că este necesară continuarea aplicării unui mix eficient și echilibrat de politici fiscal-bugetare și monetare".

Declarații Liviu Dragnea: Nu era nevoie de o mediere, n-a fost niciun conflict. BNR, instituție fundamentală responsabilă. Nu există niciun indiciu de criză. Previziunile economice pentru acest an sunt bune, pentru 2019 sunt și mai bune. Am reproșat declarațiile unor funcționari, nu ale guvernatorului. Credem că previziunile economice sunt bune, BNR nu a contrazis.

În biroul lui Liviu Dragnea se află în acest moment premierul Viorica Dăncilă, guvernatorul Băncii Naționale, Mugur Isărescu, dar și Florin Georgescu, viceguvernator al BNR, și ministrul Finanțelor, Eugen Teodorovici, toți au ajuns în urmă cu puțin timp în biroul lui Liviu Dragnea și discută după o perioadă de timp în care am văzut că liderii social-democrați au adus mai multe critici și acuze Băncii Naționale a României, transmite TVR.

Și președintele Klaus Iohannis a încercat să facă o mediere între BNR și Guvern, premierul Viorica Dăncilă a refuzat această mediere și nu s-a prezentat la Palatul Cotroceni, susținând că nu există niciun conflict între BNR și Guvern.

Însă, pe de altă parte, liderul social-democrat a spus că BNR și Opoziția și președintele Klaus Iohannis își coordonează pozițiile și politica. Însă președintele Klaus Iohannis spunea că este nevoie de o cooperare între Guvern și Banca Națională în ceea ce privește politicile fiscale, dar și cele monetare.

Rămâne de văzut care sunt concluziile acestei discuții mult-așteptate, a existat și un schimb de scrisori între Liviu Dragnea și Mugur Isărescu, iată, în sfârșit cei doi stau astăzi față în față.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-05-04Parerea ta...

@LEVST.
04 Mai 2018

NU AI NIMIC DE CRONCANIT CIOARA ? TU ESTI SPECIALIST IN POLITICA FISCALA , IOHANNIS , MONARHIE DE TIP ENGLEZ , GRUPARI MAFIOTE , HAI , ZI CEVA .
DISCUTII DE ULTIMA ORA
04 Mai 2018

LA ACESTE DISCUTII , A PARTICIPAT SI EVREUL CONDAMNAT LA 8 ANI DE INCHISOARE DARIUS VILCOV . IN CE CALITATE ? DE CIND FAC PUSCARIASII PARTE DIN GUVERN ? IA ZI BAI LEVST. CA TU LE STII PE TOATE .
ALOO
04 Mai 2018

s-au strans groparii tarii.valcov prin misa si dragnea cu supraaciza la benzina care a marit preturile si isarescu tradatorul de tara sluga crimei mondiale si a fmi.auzi ce zice dragnea prostul clasei:ca cica cresterea preturilor a avut facturi externi .bai ratatule toate cresterile au fost facut de guvernul tau hot si de infractorii care ii tii in functii.de anre mafia energiei .de cons concurentei care e pe mana cu mafia si nu da amenzi mafiei din petrol de ex.bai ratatilor inflatia anuntata in ue este de 1,2 la suta in romania 5 la suta.asta este dovada hotiei voastre.nu exista nici o motivatie pentru cresterea preturilor in afara de hotia si incompetenta voastra.concluzia este ca voi sunteti gunoiul tarii si vezi sfarsii la lada de gunoi a istoriei.avem pret la benzina mai mare ca la viena si la energie si gaze mai mare ca in germania.
RAID
04 Mai 2018

cand scapa romania de infractorul dragnea?un mincinos si un prost .
MATRIX
04 Mai 2018

da inflatia in ue 1,2 la suta in romania 5 la suta.supraaciza la benzina pusa de dragnea si sluga misa ,cresterea euro isarescu bnr,cresterea la energie gaze anre mafia energie.bai dragnea infractor ordinar astia voi sunteti hotii tarii nu aberatiile tale de taran coclit din saracia teleorman.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine