2019-12-13 04:29

DISPARIŢIE CU REPETIŢIE: Primarul din Plopu reclamă ca i s-a evaporat un milion de euro din cutia de valori de la Raiffeisen Ploieşti

 |  19:51
DISPARIŢIE CU REPETIŢIE: Primarul din Plopu reclamă ca i s-a evaporat un milion de euro din cutia de valori de la Raiffeisen Ploieşti

Un alt deţinător al unei casete de valori de la aceeaşi filială a Raiffeisen Bank din Ploieşti reclamă că i-ar fi dispărut conţinutul acesteia. De data aceasta este vorba de primarul comunei Plopu din Prahova, Adrian Bălănescu, iar paguba declarată de edil este aproape o comoară, mai precis 410.000 de dolari americani, 100.000 de lire sterline, 30.000 de franci elveţieni, 8.000 de dolari canadieni şi aproape un kilogram de aur, sub formă de lingouri şi bijuterii.

Cu nici o săptămâna înainte, un om de afaceri din Bărcăneşti a depus, în premieră, la Poliţie o sesizare în care reclama că dintr-o cutie de valori închiriată în incinta Raiffeisen Bank i-au dispărut bani, bijuterii şi ceasuri în valoare de aproximatv 200.000 de euro.

Bălănescu a declarat că a descoperit disparbiţie vineri, la ora 13.00, când şi-a verificat caseta de valori închiriată în incinta agenţiei Raiffeisen Bank din centrul municipiului Ploieşti, descoperind cu stupoare că aceasta este goală. Primarul a afirmat că a încercat să discute cu angajaţii băncii, însă aceştia au spus că nu este posibil ca bunurile să dispară, reclamantul catalogând atitudinea directoarei agenţiei bancare drept „jalnică” „Nu am crezut că se poate întâmpla ca în 2013 să fii jefuit de o bancă pe numele său Raiffeisen", a spus primarul.

Raiffeisen Bank declină orice responsabilitate în ambele cazuri, afirmând că accesul în zona casetelor de valori se face însoţit de un angajat al băncii, după ce se face identificarea persoanelor care solicită accesul pe baza actelor de identitate şi a contractului existent. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2013-07-09Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray