2020-03-29 13:08

Disperare mare în clanul Bădălău: s-a ajuns la violenţe fizice!

 |  18:29
Disperare mare în clanul Bădălău: s-a ajuns la violenţe fizice!

Dacă prima parte a zilei de duminică a fost una relativ liniştită în “fieful” lui Bădălău - judeţul Giurgiu - după-amiază au început să apară incidente. Şi nu orice fel de incidente, ci unele cu violenţă

Într-unul din aceste incidente a fost implicat un fost demnitar din Guvernul României, Fabian Ţîrcă.

Acesta a fost “ţinta” ameninţărilor şi jignirilor venite din partea celui supranumit “Scheletul” - nimeni altul decât finul lui Bădălău, preşedinte al Consiliului Judeţean - Marian Mina, care, alături de primarul PSD din Oinacu, l-au “încolţit” pe Ţîrcă, asupra căruia a pornit o adevărată ploaie de înjurături, jigniri şi chiar ameninţări cu bătaia, cei doi PSD-işti “de frunte” din Giurgiu dând dovadă de un comportament demn de adevăraţi interlopi.

În timp ce la Oinacu se dezlănţuia “Scheletul”, într-o altă comună din judeţ - Vedea - o altă figură importantă a PSD Giurgiu - consilier judeţean - era văzută alături de un cunoscut proxenet, încercând să convingă - prin diverse metode - comunitatea romă să voteze… cu cine trebuie!

La bătaie fizică s-a ajuns la Letca, acolo unde un alt consilier PSD - de data aceasta, un consilier local - l-a lovit pe un membru ALDE, pentru că a zădărnicit încercările PSD-ului de a căra oamenii la vot.

Cel mai probabil, estimările interne ale PSD-ului de la Giurgiu nu arată deloc “roz”, iar Bădălău, în disperarea de a-şi conserva poziţia, recurge acum la orice metode!


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-11-24Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine