2019-10-22 09:44

Disperare printre rudele femeii prinsă sub nămeţi alături de copiii săi în Italia

 |  10:17
Disperare printre rudele femeii prinsă sub nămeţi alături de copiii săi în Italia

Serviciile de intervenţie în situaţii de urgenţă au găsit patru cadavre din hotelul lovit de avalanşă în centrul Italiei. Printre cele aproximativ 25 de persoane date dispărute se află şi trei români, o femeie şi cei doi copii ai săi. Familia şi vecinii Adrianei din satul Scărișoara din Bacău sunt disperaţi şi aşteaptă cu sufletul la gură o veste din Italia.

“Speranţa este motorul eforturilor de salvare”, a spus şeful Protecţiei Civile, Fabrizio Curcio, precizând că echipele sale au muncit toată noaptea de joi spre vineri. 

Serviciile de salvare au recuperat joi trei cadavre şi au localizat un al patrulea, au precizat autorităţile. Cele trei trupuri neînsufleţite scoase de sub zăpadă au fost transferate cu elicopterul la Morga din Pescara. Numărul persoanelor scăpate în viaţă rămâne de două - Giampiero Parete şi Fabio Salzetta. Ei au fost cei care au dat alarma în legătură cu avalanşa.

În ceea ce priveşte numărul persoanelor dispărute, acesta nu este clar, dar este, cu siguranţă, mare. Potrivit subsecretarului regional pentru Protecţie Civilă, Mario Mazzocca, în hotel se aflau cel puţin 34 de persoane. “Numărul înregistrat oficial este mai mic, adică 22 de clienţi şi opt angajaţi. Însă se pare că au mai fost cel puţin alţi patru oaspeţi care nu locuiau în hotel”, a explicat el.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-01-20

In legatura cu acest articol...

Nenorocire la schi, în Italia, după un cutremur. Zeci de morți

UPDATE. O româncă şi cei doi copii ai săi sunt daţi DISPĂRUŢI după avalanşa din Italia
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray