2020-06-07 00:38

DJ-ul de la Radio 21 Claudiu Roman s-a sinucis. Tânărul s-a spânzurat cu un cablu

 |  12:34
DJ-ul de la Radio 21 Claudiu Roman s-a sinucis. Tânărul s-a spânzurat cu un cablu

DJ-ul Claudiu Roman, în vârstă de 34 de ani, s-a sinucis vineri dimineaţa, spânzurându-se cu un cablu în cadă. În apartamentul său a fost găsit și un bilet de adio în care tânărul a spus că îi pare rău și își cere scuze pentru gestul său. Roman lucra ca DJ la Radio 21.

Claudiu Roman a activat în ultima vreme ca MC/Entertainer la multe lansări de produse, petreceri şi, totodată, s-a remarcat ca prezentator la Radio 21. El lucra ca DJ la Radio 21, iar în trecut a făcut parte şi din echipa Europa FM.

La începutul acestei luni, DJ-ul Claudiu Roman a aflat că a fost scos din grila de toamnă.

Se pare că DJ-ul nu este la prima tentativa de sinucidere. Anul trecut când a fost din nou dat afară, Claudiu Roman a avut un accident de maşină destul de grav. Prietenii acestuia au susţinut că în realitate, tânărul ar fi vrut să se sinucidă.

"Astăzi este o zi foarte tristă. Dar şi o palmă peste ochii celor care nu au înţeles încă, ce înseamnă să frângi aripile pasiunii...", a scris fostul director executiv Radio 21, Alexandru Niculescu, pe pagina sa de Facebook.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2014-09-19Parerea ta...

DE CAPATUL CABLULUI
19 Sep 2014

ar trebui sa fie TOTI POLITICIENII care actioneaza ca PORUMBEII: cand sunt JOS, ne mananca din palma, cand ajung SUS - se kaka pe noi!
ALDO
19 Sep 2014

pacat mare,,,,itrebuia sa fie sustinut moral !oare cine-l are pe constiinta acum?
JUSTME
19 Sep 2014

gavrila cu zegheru il au pe constiinta!!!
CINE-S ASTIA
19 Sep 2014

stimabile? Adica - Gavrila cu Zegheru?
CATA RAUTATE!
20 Sep 2014

Da ce mai! Toata lumea e ca tine?! Unii rabda, altii - nu! Mai sunt si alti factori ce tin de credinta, de tarie de caracter si de ceea ce ti-au pus mosii si stramosii-n GENE (vorba lui Dem Radulescu!) Nu-i cunosc parintii, dar cine stie ce structura au si au transmis-o mai departe...
ARDELEANU
21 Sep 2014

Eu tot ce vreau este sa-i fut mortii si familia lui Vlad, asta care comenteaza asa despre oameni care s-au dus. Ii doresc sa moara in chinuri groaznice si in fata celor dragi. :D
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine