2019-09-19 14:12

DNA a cerut SCURTAREA termenelor de judecată din DOSARELE lui Dragnea și Vâlcov

 |  14:40
DNA a cerut SCURTAREA termenelor de judecată din DOSARELE lui Dragnea și Vâlcov

Procurorii DNA au făcut cereri de preschimbare a termenelor de judecată stabilite de judecătorii ICCJ în dosarele lui Liviu Dragnea şi Darius Vâlcov. Motivul este judecarea cu celeritate a acestor cauze, a informat Biroul de presă al DNA.

Demersul vine după ce Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a stabilit, luni, ca următorul termen în dosarul DGASPC Teleorman, în care Liviu Dragnea a fost condamnat în primă instanţă la 3 ani şi 6 luni de închisoare, să aibă loc în data de 20 mai.

De asemenea, marţi, Darius Vâlcov a depus la instanţa supremă o solicitare de amânare a apelului în dosarul în care a fost condamnat în primă instanţă la 8 ani de închisoare, motivând că vrea să-şi angajeze un avocat şi să-şi pregătească apărarea, magistraţii dispunând un nou termen pe 11 iunie. În acest context, procurorii DNA cer judecătorilor să preschimbe aceste termene şi să acorde unele mai scurte, astfel încât dosarele să fie judecate mai repede. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-04-17Parerea ta...

FREACA MENTA
17 Apr 2019

DE 10 ANI SE PISA TERENTE DRAGNEA IN GURA LOR . NISTE LASI FATA DE POPOR SI TARA , MITUITI CU SALARII COLOSALE
TâRZIU
18 Apr 2019

Pe 15 aprilie trebuia ca '' BORFAȘUL NATIONAL'' SA FIE DUS LA LOCUL LUI. L-ATI AVUT IN MÂNA. CORUPTIE MARE IN JUSTITIE. MÂNA IN MÂNA CU HOTUL HOTILOR draknea.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray