2019-10-17 13:56

DNA a extins urmărirea PENALĂ față de compania TEL DRUM. Cum motivează procurorii decizia

 |  16:25
DNA a extins urmărirea PENALĂ față de compania TEL DRUM. Cum motivează procurorii decizia

Procurorii DNA au dispus extinderea urmăririi penale faţă de compania Tel Drum pentru săvârşirea infracţiunilor de constituire a unui grup infracţional organizat, evaziune fiscală în formă continuată şi complicitate la două infracţiuni de abuz în serviciu cu obţinere de foloase necuvenite pentru sine sau altul.

Procurorii arată că, potrivit dispoziţiilor art. 135 Cod de procedură penală, persoana juridică răspunde penal pentru infracţiunile săvârşite în realizarea obiectului de activitate sau în interesul ori în numele persoanei juridice. Conform unui comunicat al DNA, transmis miercuri, în dosar a fost pus sechestru asupra tuturor bunurilor mobile şi imobile ale Tel Drum SA, precum şi poprire asupra sumelor de bani existente sau care urmează a fi virate de terţi, cu orice titlu, în conturile bancare deţinute aceasta, până la concurenţa sumei de 32.118.589 lei, reprezentând suma foloaselor necuvenite şi suma cu care s-a sustras de la plata obligaţiilor fiscale către stat.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-01-17Parerea ta...

GASCA PATRICIENILOR
17 Ian 2018

Freaca tiparu dupa 10 ani . Bani sint la ei si fac hidocentrala la Belina .Pe domeniu lui mustata
ANONIM
18 Ian 2018

DNA SA ANCHETEZE VINOVATII PT CARE DELEGATIA JAPONEZA A PLECAT CU COADA INTRE PICIORE DIN RO. PREJUDICIU ADUS RO ESTE ENORM. FICUSU SI DREAK-NEA SUNT CONECTAT LA ALTE CIVILIZATII PREISTORICE. CELE TREI NULITATI UMANE DIN CAPUL STATULUI FAC POPORUL ROMAN DE RASUL LUMII, EI SCUFUNDA ROMANIA.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray