2020-02-21 15:11

UPDATE DNA cere aviz pentru reținerea și arestarea lui Ghiță

 |  15:42
UPDATE DNA cere aviz pentru reținerea și arestarea lui Ghiță

Deputatul și omul de afaceri Sebastian Ghiță este este acuzat de cumpărare de influență și conducere fără permis, dare de mită, folosire de informații secrete și șantaj.

UPDATE

Cererea procurorilor DNA de reținere și arestare a ajuns la Parlament, urmând ca forul legislativ să decidă data votului de ridicare a imunității pentru Sebi Ghiță.

Procurorii susțin că Sebastian Ghiță ar fi cerut unui om de afaceri din Parahova 500.000 de euro pentru a nu divulga secretele afacerii sale.

Surse judiciare, citate de Agerpres, au precizat că Sebastian Ghiță a fost citat în calitate de suspect în dosarul clasat anterior de procurorul Lucian Papici, pentru care ÎCCJ a confirmat redeschiderea urmăririi penale.

Şi procurorul Aurelian Mihăilă, fost adjunct al Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Ploiești a venit la DNA pentru acest dosar, în care ar avea calitatea de suspect.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-03-23

In legatura cu acest articol...

Sebastian Ghiță, audiat la DNA Ploieşti într-un nou dosar
Parerea ta...

MAFIA IN FLOARE - COLABORARE
23 Mar 2016

Numai atit ? Dupa atitia ani ? Sta doua luni si pleaca in Dubai , cu bani in buzunar . Sutale de firme ale lui fura in continuare ? De ce nu desfinteaza firmele , care si lucreaza cu secretele statului ?
RAHAT CU APă RECE!
23 Mar 2016

Pe pariu că nu pățește nik? N-are cum...știe spre multe despre toți și toate! Așa cum n-a fost arestat/ă dintre cei GREI, nici el n-o să pățească nimic!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine