2020-04-05 21:48

DNA cere condamnarea la ÎNCHISOARE a lui Valeriu Zgonea pentru trafic de influență

 |  20:33
DNA cere condamnarea la ÎNCHISOARE a lui Valeriu Zgonea pentru trafic de influență

Un procuror DNA a cerut, luni, Tribunalului Bucuresti sa-l condamne pe fostul sef al Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, la o sentinta cu executare in penitenciar pentru infractiunea de trafic de influenta.

Procurorul DNA a solicitat ca pedeapsa sa fie orientata spre mediul limitelor prevazute de Codul Penal in cazul infractiunii de trafic de influenta in forma agravanta. Practic, DNA cere o condamnare de 5-6 ani de inchisoare, in contextul in care aceasta infractiune este pedepsita cu 3-10 ani de inchisoare.

In pledoaria sa, procurorul DNA a amintit mai multe interceptari telefonice intre Valeriu Zgonea si Dumitru Dobrica, consilier judetean si administrator al unei firme, in care sunt pomenite numele fostului lider PSD Liviu Dragnea si al actualului presedinte al partidului, Marcel Ciolacu. Aceste interceptari telefonice s-ar corobora si cu alte probe, potrivit DNA.

Judecatorul Tudorel Gheorghe Zgondea a anuntat ca se va pronunta in acest dosar saptamana viitoare.

In ultimul cuvant, Valeriu Zgonea a sustinut ca este nevinovat si a cerut sa fie achitat. El a acuzat ca acest dosar este un abuz al procurorilor de la DNA Ploiesti, care l-ar fi santajat si amenintat pe fostul consilier judetean Dumitru Dobrica (PSD) sa faca mai multe declaratii impotriva lui.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-01-20Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine