2019-07-22 15:13

DNA cere mandat european de arestare pentru Sebastian Ghiță

 |  16:24
DNA cere mandat european de arestare pentru Sebastian Ghiță

Procurorii DNA anunță că au solicitat instanței supreme emiterea unui mandat european de arestare și urmărirea internațională a lui Sebastian Ghiță, acesta nefiind găsit până în prezent. Solicitarea, făcută după ce fostul deputat a fost dat în urmărire națională.

"Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Serviciul Teritorial Ploiești au transmis sesizarea I.P.J. Prahova – Serviciul de Investigații Criminale către Înalta Curte de Casație și Justiție în vederea emiterii mandatului european de arestare și a cererii de urmărire internațională pentru inculpatul Ghiță Sebastian Aurelian. Potrivit sesizării transmise de organul de poliție, care execută mandatul de arestare preventivă emis la data de 05 ianuarie 2017 de Înalta Curte de Casație și Justiție, inculpatul nu a fost depistat până în acest moment. Mandatul european de arestare este solicitat în vederea predării inculpatului, fiind aplicabil în țările Uniunii Europene, iar cererea de urmărire internațională este necesară în vederea predării inculpatului, fiind aplicabilă în țările ce nu fac parte din Uniunea Europeană", informează DNA, potrivit Mediafax.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-01-06Parerea ta...

GIGOLO GHITA
07 Ian 2017

II DUSTRUGE PE TOTI DIN SERVICI SI INSTITUTI . NOUL PACEPA , LE FACE GAURA MARE , DAR SI PROGRAME CALCULATOR . SA IL CAUTE LA RUSI SAU CHINEZI , TURCI , CAZASTAN .
Doresc sa comentezPUBLICITATE


loading...


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray