2020-02-29 02:32

UPDATE: PERCHEZIȚII la sediul Oracle pentru suspiciuni de CORUPȚIE. Directorul companiei, AUDIAT la DNA

 |  18:02
UPDATE: PERCHEZIȚII la sediul Oracle pentru suspiciuni de CORUPȚIE. Directorul companiei, AUDIAT la DNA

Procurorii DNA fac perchezitii la aceasta ora la sediul companiei Oracle din Pipera. Procurorii au un caz de posibila coruptie în mediul privat, au declarat pentru G4Media.ro surse judiciare. Potrivit acestora, ar fi vizate contracte acordate de companie în schimbul unei mite foarte mari. Ar fi unul dintre rarele cazuri investigate de procurori care vizează acte de corupție între companii private.

Directorul general al Oracle România, Sorin Mîndruţescu, a plecat în cursul serii de la DNA.

 „Singurul lucru pe care aș dori să îl spun în acest moment este că, compania Oracle nu este parte din acest dosar. Doi, noi considerăm că, din datele care ne-au fost puse la dispoziție, este vorba despre o neînțelegere. Împreună cu avocații noștri vom încerca să aducem în zilele următoare probele noastre”, a spus el, la ieșirea de la DNA.

Potrivit surselor G4Media.ro, perchezitiile au loc de la ora 9 dimineata. Suspectul urmeaza sa fie adus la DNA. Potrivit unor surse, ar fi vorba despre Sorin Mândruțescu, directorul general al Oracle România. 

Sorin Mândruțescu a transmis, prin avocatul său, Alexandru Chiciu, următoarele precizări: ”La acest moment nu pot face niciun comentariu întrucat nu cunosc ce acuzații formulează procurorii. Ceea ce pot spune este că am răspuns cu deschidere tuturor solicitarilor procurorilor si că voi adopta o astfel de conduită și pe viitor. Desigur, prin avocatul meu, voi cere sa aflu mai multe elemente din dosar, însa, fiind o procedură în curs, voi rămane rezervat cu declarațiile, apreciind că ele trebuiesc făcute doar în cadru institutional.

Vă multumesc pentru întelegere.”


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-08-07Parerea ta...

FURATI IN GASCA
08 Aug 2019

Circ . Plimba femei , salariati , acte , secrete , afaceri , droguri , etc . Intre sucursale , etc
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine