2019-09-21 01:36

DNA îl contrazice pe Dragnea. Reacția AVOCATEI șefului PSD

 |  18:36
DNA îl contrazice pe Dragnea. Reacția AVOCATEI șefului PSD

Liviu Dragnea se plânge că, pentru a copia fiecare filă a dosarului său de la DNA, ar trebui să plătească în jur de 100.000 de lei. Suma ar fi însă de zece ori mai mică, susțin procurorii DNA.

Direcția Națională Anticorupție transmite că o copie a dosarului costă 10.012 lei. În schimb, avocata șefului PSD, Flavia Teodosiu, afirmă că suma este mult mai mare și Liviu Dragnea nu are de unde să plătească această sumă, pentru că singura de care dispune este indemnizația de parlamentar și președinte al Camerei Deputaților, care este de puțin peste 11.000 de lei. Și nici pe aceasta nu o primește în întregime, deoarece o treime este poprită.

Teodosiu a mai declarat pentru B1 TV că, fără acces deplin la dosar, lui Liviu Dragnea i se încalcă dreptul la o apărare firească și că există decizii ale CEDO care condamnă ferm astfel de încălcări.

”Dacă vrem tot dosarul, ceea ce e normal dacă dorim să facem o apărare firească, ne-am duce spre 100.000 de lei. 0,50 de bani costă o copie. Sunt 297 de volume și avem o medie de 500-600 de pagini. E simplu de făcut calculul.

Ne-am văzut în situația de a face plângere pentru a primi dosarul pe CD, pentru a avea un cost civilizat, iar tot dosarul e scanat. Orice om normal dacă e pus în situația de a primi o copie a propriului dosar, are o problemă. Nu poți să cheltuiești o avere pentru a-ți vedea propriul dosar. Pentru egalitatea de arme, are dreptul de a obține o copie a dosarului. Au fost decizii ale CEDO în care s-a menționat clar că a nu pune la dispoziția suspectului sau inculpatului dosarul său e o vătămare a dreptului la apărare”, a declarat Flavia Teodosiu, pentru B1 TV.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-02-05Parerea ta...

ANONIM
05 Feb 2018

Cand guvernula acordat 27 milioane euro la dna acei bani erau banii nostri ai contribuabililor si erau destinat pentru astfel de situatii nu ca sa mearga ei prin insule exotice
@DRAGNEA
06 Feb 2018

DE CE NU '' IMPRUMUTA '' DE LA FISU ??? I-A BAGAT IN CONTURI MILIOANE .
ANONIM
06 Feb 2018

Faptul ca ,,nu are bani'' este vrajeala pentru analfabetii si gunoaiele care au votat mafia din TeleMorman (de prosti ). Adica si drak-nea este sarac ca noi .Huuuuuuu..! lichele bolsevice .
ANONIM
06 Feb 2018

TELDRUM = Drum de pelerinaj la DNA
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray