2020-08-11 16:56

DNA. Percheziţii la Consiliul Județean Sibiu într-un dosar privind achiziții publice

 |  10:09
DNA. Percheziţii la Consiliul Județean Sibiu într-un dosar privind achiziții publice

Procurorii DNA efectuează, miercuri dimineaţa, percheziții la Consiliul Județean (CJ) Sibiu, într-un dosar care vizează achiziții publice la prețuri supraevaluate, potrivit unor surse judiciare, citate de Agerpres.

Sursele menţionate au precizat că obiectul dosarului îl reprezintă anumite achiziții publice la prețuri supraevaluate de la firme agreate. Prejudiciul produs în acest caz este estimat la 130.000 lei.

DNA a anunțat miercuri, într-un comunicat de presă, că procurorii efectuează percheziții în cinci locații situate în județul Sibiu, din care una reprezintă sediul unei instituții publice.

"Procurori din cadrul Direcției Naționale Anticoruptie — Serviciul Teritorial Alba Iulia efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni de corupție și asimilate celor de corupție, comise în perioada 2014 — 2015. În cursul zilei de 20 aprilie, ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, sunt efectuate percheziții domiciliare în 5 locații situate în județul Sibiu, din care una reprezintă sediul unei instituții publice, restul reprezentând sediile unor societăți comerciale", se arată în comunicatul DNA.

În cauză, procurorii beneficiază de sprijin de specialitate din partea Inspectoratului de Jandarmi Județean Sibiu.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-04-20Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz