2020-02-18 21:43

DNA pierde din nou. După trei ani de procese, fostul șef al Poliției Rutiere a fost ACHITAT

 |  16:31
DNA pierde din nou. După trei ani de procese, fostul șef al Poliției Rutiere a fost ACHITAT

O nouă lovitură pentru DNA. Fostul șef al Poliției Rutiere, Lucian Diniță, a fost achitat pe fond într-un dosar în care era acuzat pentru trafic de influenţă, după ce ar fi primit produsele alimentare de la un om de afaceri, pentru ca acesta să poată obţine după 30 de zile permisul de conducere ce îi fusese suspendat pe o perioadă de 90 de zile.

„Trei ani din care nu vreau să mai discut despre acest dosar, doar pentru că sunt într-o situație penibilă. Am explicat la momentul respectiv de ce este o situațe penibilă. În primul rând nu s-a încălcat legea sub nicio formă, iar persoana respectivă nu am cunoscut-o în viața mea. Acum să-mi fie cu iertare nu mai contează. Ceea ce mai contează este altceva, cred că domn profesor Voiculescu spunea că trei ani nu-i mai dă nimeni înapoi, pe de o parte. Pe de altă parte, soția mea a fost retrogradată pentru că trebuie să fie protejată”, a declarat fostul șef al Poliției Rutiere Lucian Diniță la Antena 3.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-05-22Parerea ta...

ANONIM
22 Mai 2018

Suntem in ROMANICA si DNA face ce vrea. Poate ca o data si o data se va face dreptate si in tara asta. DNA nu uita ca asta nu e justitia pe care o doream noi in ROMANIA. Nu mai faceti abuzuri si fiti corecti . Nu ascultati de politic si de presedintie...faceti ce spune legea .
JUSTITIE DE CACAO
22 Mai 2018

DUPA TREI ANI PENTRU ASEMENEA FAPTA IL POATE SCOATE SI "FATA MARE"
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine