2020-08-15 23:54

DNA, prima REACȚIE după decizia CCR. Ce transmite Kovesi

 |  18:14
DNA, prima REACȚIE după decizia CCR. Ce transmite Kovesi

Procurorii DNA reacționează la „discuțiile generate de comunicatul emis de Curtea Constituțională”, privind conflictul constituțional dintre președinte și Guvern, comunicat în care se spune că „președintele urmează să semneze decretul de revocare a procurorului-șef al DNA”.

„Este momentul să tragem un semnal de alarmă și să ne exprimăm îngrijorarea față de potențiala afectare a statutului de independență a procurorilor, care reprezintă o premisă esențială a luptei împotriva corupției. Fără garanțiile legale existente în prezent, lupta împotriva corupției nu ar fi fost posibilă, iar pierderea acestor garanții riscă să afecteze grav investigațiile desfășurate de procurorii anticorupție”, se arată în comunicatul DNA.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-05-31Parerea ta...

ANONIM
31 Mai 2018

4% NU ESTE PLAGIAT ...IAR PALMIERUL STERP SPUNEA : DACA O PAGINA ESTE COPIATA ....ESTE PLAGIAT ....GHICI GHICITOAREA MEA ...OARE VA PLECA PLAGIATOAREA DUPA DECIZIA CCR ??? DAR CINE ESTE CCR IN FATA PLAGIATOAREI SI A PALMIERULUI STERP ????
MAFIA TELE-MORMAN
31 Mai 2018

ne conduc bolsevicii pe modelul nord koreean
LEVST.
31 Mai 2018

poate sa plece sau nu, mare lucru tot nu se va intampla, pentru o reala, profunda schimbare, este nevoie SA PLECE intreaga clasa politica de dupa "89, insa nu o vor face niciodata de bunavoie, iar cel care ar putea forta acest lucru, ( ca functie) , este -in spatele scenei- tot "omul" lor, adica tot bandit nenorocit..
@@ ANONIM
01 Iun 2018

Te invit sa ma lingi ....dar pe nespălate...te vad ca nu ai unde linge ...palmierul STERP si plagiatoare nu sunt disponibili ...ALUPEGUS
@@ANONIM
01 Iun 2018

SE SPUNE ALUPIGUS BAI TARAN PSDIST . IAR DE LINS , LAS-O PE MATA SA O FACA , E PROFESIONISTA .
ANONIM
01 Iun 2018

Iar incepeti sa vb urat si aici. C e rost are? Oricum nu-s pro binele natiunii romane alogenii de la butoane instalati ca lachei de strainezii ce deja au averi incomensurabile dp atati ani de jaf aici...Care ii pretuieste pe mincinosi? Acela, ce e?
ANONIM
01 Iun 2018

Apropoo de .. " palmierul" asa zis sterp, el nu e, are fetita departe plasata. Cu viitorul asigurat. Insa nu asta voiam sa arat, ci ca impresia initiala era ca avea nus cate case ... modeste, muncitoresti . Ca ulterior sa contatam ca nu e tocmai asa, ca un impbil era un minibloc cu nus cate apartamente, parca 12... deci din meditatii nu poti avea 12 apartamente pe langa alte 5 imobile, care cum si ele... una central amplasata pt sediu de banca....Atunci despre ce vb? Despre onestitate? A cui?
TRADATORI DE TARA
01 Iun 2018

OARE CE VA FII , DUPA DISPARITIA ELENEI DIN TROIA ? CINE II IA LOCUL ?? DACA SE AFLA DE MARELE DOSARE ASCUNSE , CE SE INTIMPLA ??? CUM A FOST GASITE SI URMARITE 9 MILIOANE DIN 12 MILIOANE DE ADULTI , PERICOL PENTRU TARA ? CINE A SEMNAT , SA RASPUNDA . CITI OAMENI LUCREAZA IN SISTEM ? UNDE ESTE DISPARUT , PETROLUL , RESURSELE , PADURILE , PAMINTURILE SI ECONOMIA TARI ???? CITE PERSOANE STRAINE CARE AU FURAT SI DISPARUT CU BANI , A ARESTAT ???
@@ ANONIM
01 Iun 2018

Suge p..a....ca sa iti tradus boule ...numai un specialist ca tine cunoaste la profesioniști...asa ca treci de linge ca nu ai palmierul STERP in tara...sa sti ca nu ma voi spala ...sa ai satisfactia deplina BOULE
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz