2019-12-14 13:27

DNA solicită condamnarea deputatului Cătălin Rădulescu la închisoare cu executare

 |  14:42
DNA solicită condamnarea deputatului Cătălin Rădulescu la închisoare cu executare

DNA a solicitat luni, la ÎCCJ, condamnarea deputatului PSD Cătălin Rădulescu la trei ani de închisoare cu executare în dosarul în care este acuzat de dare de mită şi de administrarea unei firme, faptă incompatibilă cu calitatea sa de parlamentar.

Completul de cinci judecători al Instanţei supreme a judecat, luni, ultimul termen din dosarul deputatului Cătălin Rădulescu, care a contestat pedeapsa de un an şi şase luni de închisoare cu suspendare.

Procurorul DNA prezent la şedinţa de judecată le-a spus judecătorilor din complet că Rădulescu s-a folosit constant de funcţia de deputat pentru a conduce firma. Acesta a precizat că pentru acuzaţia de efectuare de operaţiuni financiare, ca acte de comerţ, incompatibile cu funcţia, DNA propune condamnarea lui Rădulescu la trei ani de închisoare.

Referitor la acuzaţia de dare de mită, procurorul a arătat că pedeapsa de un an de închisoare dispusă de instanţa de fond nu este pe măsura faptei, solicitând astfel o pedeapsă de cel puţin doi ani de închisoare.

Avocatul lui Cătălin Rădulescu a cerut, la rândul lui, achitarea deputatului pentru ambele fapte. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-12-05Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray