2020-04-03 08:50

DNA spune STOP procedurii de dizolvare sau lichidare a TelDrum. Care sunt MOTIVELE procurorilor

 |  17:56
DNA spune STOP procedurii de dizolvare sau lichidare a TelDrum. Care sunt MOTIVELE procurorilor

Procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie au solicitat Tribunalului Bucureşti luarea, pentru o durată de 60 de zile, a măsurii preventive constând în interdicţia iniţierii procedurii de dizolvare sau lichidare a persoanei juridice SC Tel Drum SA ori, după caz, suspendarea acestor proceduri, transmite TVR.

Un dosar în care societatea Tel Drum cere intrarea în faliment a fost înregistrat la Tribunalul Teleorman. Primul termen a fost stabilit pentru 29 ianuarie, conform informaţiilor publicate pe portalul instanţelor de judecată.

”Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Secția Judiciară Penală au solicitat Tribunalului București luarea, pentru o durată de 60 de zile, a măsurii preventive constând în interdicția inițierii procedurii de dizolvare sau lichidare a persoanei juridice S.C. Tel Drum S.A. ori, după caz, suspendarea acestor proceduri în situația în care, la data judecării prezentei cereri, acestea au fost deja inițiate.”

Cererea procurorilor adresată Tribunalului București a fost formulată pentru următoarele motive:

”SC Tel Drum SA a solicitat deja deschiderea procedurii de insolvență, ceea ce creează riscul lichidării și radierii în termen scurt a inculpatei persoană juridică, astfel încât aceasta să nu mai poată fi trasă la răspundere penală. Prin urmare, se consideră că măsura solicitată este necesară pentru buna desfășurare a procesului penal.”, anunță DNA.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-01-25Parerea ta...

HODANGA DRAGOS
25 Ian 2018

Dar doamna CODRUTA de ce pe fostul dumitale sot nu vrei sa l lasi sa fie cercetat pentru daramarea autostrazii Doamna Codruta sa te fereasca Dumnezeu de mania acestui popor Sa te fereasca Domnul sa nu incapi pe mana oamenilor de care iti bati joc cu nesimtire si rautate atatia ani lUMEA NU MAI RABDA
ANONIM
26 Ian 2018

lAS CA VA BAGA DE LA APARATURA DETINUTA O UNDA DE INTORS MINTEA CUM VREA EA SI, GATA! O SA VEZI STII, SPUI CE-I CONVINE EI/LOR... DA-I DREAQ!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine