2019-08-19 04:59

DOCUMENT. Tudorel s-a făcut DE RÂS: Un alt Lazăr a semnat clasarea dosarului lui Iohannis

 |  20:58
DOCUMENT. Tudorel s-a făcut DE RÂS: Un alt Lazăr a semnat clasarea dosarului lui Iohannis

Lumea Justitiei prezinta in exclusivitate ordonanta de clasare data presedintelui Klaus Iohannis care ii poate aduce sfarsitul lui Tudorel Toader in functia de ministru al Justitiei. Caci Toader este posibil sa fi facut o eroare regretabila si impardonabila. Mai exact, sa il fi confundat pe Procurorul General Augustin Lazar cu un alt procuror de la PICCJ. Este vorba despre Cristian Lazar, adjunct al Sectiei de urmarire penala si criminalistica de la Parchetul General.

In momentul in care a anuntat ca propune revocarea lui Augustin Lazar din functie, ministrul Justitiei Tudorel Toader a precizat ca la dosarul de candidat al Procurorului General s-a identificat o ordonanta de clasare pe care "procurorul Lazar" ar fi dat-o intr-un dosar al presedintelui Iohannis, care ulterior avea sa il numeasca in functie. Apoi, in comunicatul de miercuri seara, 31 octombrie 2018, Tudorel Toader a explicat ca la dosarul lui Lazar s-a gasit o ordonanta de clasare pentru Iohannis, intr-un dosar din 2013.

DOCUMENT. Tudorel s-a făcut DE RÂS: Un alt Lazăr a semnat clasarea dosarului lui Iohannis
zoom

Ei bine, din informatiile Lumea Justitiei, este foarte posibil ca ordonanta la care se refera Tudorel Toader sa nu ii fi apartinut lui Augustin Lazar, ci lui Cristian Lazar in prezent adjunct al Sectiei de urmarire penala si criminalistica din PICCJ. Este vorba despre ordonanta 644/P/2013, din 18.09.2014. Iar dintr-o regretabila eroare, dar de nepermis, acesta sa ii fi incurcat pe cei doi.

Oricum, surse avizate au declarat pentru Lumea Justitiei ca ordonanta lui Cristian Lazar pentru Iohannis intr-adevar se afla la dosarul de candidat al lui Augustin Lazar depus la Ministerul Justitiei. De asemenea, la dosar se afla inca o lucrare ce nu ii apartinea lui Augustin Lazar, si anume una a procurorului Iustin Bic de la Parchetul Curtii de Apel Alba. Totusi, aceleasi surse au precizat ca de la Ministerul Justitiei a plecat catre CSM dosarul de candidat al lui Augustin Lazar doar cu lucrarile acestuia, zece la numar, fara cele ale lui Cristian Lazar si Iustin Bic.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-10-31

In legatura cu acest articol...

ULTIMA ORĂ: Tudorel Toader a PUBLICAT documentul prin care vrea să-l ÎNFUNDE pe Augustin Lazăr
Parerea ta...

MAFIS
01 Noi 2018

o gasca de interlopi in frunte cu toader sinistru min al justitie .singurul min al justitiei din lume in slujba infractorilor.taxele si impozitele romanilor merg in mercedesurile de lux ale psd dragnea.mafia din ministere inventeaza taxe sa jefuiasca oamenii.cica din bani stransi de rovigneta(singura tara din lume care plateste taxe de drum national este romania)se puteau face 4500 km de autostrazi.supraaciza la benzina merge la pensiile speciale si la plimbarile de lux ale politicienilor mutanti.va dati seama nivelul de jaful acestor criminali.mercedesuri de lux plimbari de lux palate toate de la bugetul tarii.bat oamenii cu jandarmii autostrazi nu copii infometati morti in spitale infractori fac legi .revolutia2 singura solutie.
@ MAFIS
01 Noi 2018

Noroc cu macovei, prună, danilet si predoiu ca am avut justiție corectă.....MUY BIEN LA TOTI #
@ MAFIS
01 Noi 2018

Noroc cu macovei, prună, danilet si predoiu ca am avut justiție corectă.....MUY BIEN LA TOTI #
JEMANFIS
01 Noi 2018

Mafia procurorilor = Cloaca infractorilor
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray