2020-05-31 14:23

Doi AGRESORI ai jandarmilor la proteste au fost REȚINUȚI

 |  18:35
Doi AGRESORI ai jandarmilor la proteste au fost REȚINUȚI

Doi agresori ai jandarmilor la protestul din 10 august au fost reţinuţi joi pentru 24 de ore, după ce au fost audiaţi la sediul Poliţiei Capitalei, au anunţat surse judiciare citate de Agerpres.

Poliţiştii şi procurorii au efectuat joi percheziţii la trei dintre agresorii jandarmilor la protestul din 10 august din Piaţa Victoriei.Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 efectuează cercetări într-o cauză penală cu privire la actele de violenţă şi morală împotriva organelor de Jandarmerie care au desfăşurat activităţi cu ocazia protestului din Piaţa Victoriei în data de 10/11 august.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-10-11Parerea ta...

ANONIM
11 Oct 2018

trebue inceput cu capul rautatilor Iohannis El a incitat la ura si haos ca sa puna guvernul ,,mau'' Atata are in cap guvernul ,,mau ''
EXTREMA URGENTA
11 Oct 2018

de ce nu arestati jandarmi ucigasi si pe sefii lor cucos si sindle slugile unui dement?jandarmii criminalii romanilor lasati in libertate.javre ordinare .
ANONIM
12 Oct 2018

POPORUL ROMAN ESTE UN POPOR DE SINUCIGASI A DEMONSTRAT ASTA IN SUTE DE ANI DE EXISTENTA. ARE IN GENA SA NARAVURILE SI CULTURILE; HOTIEI, TRADARII, CURVASARIEI, LACOMIEI, URII, UCIDERII, ETC SEMENILOR SAI. TOATE ACESTE NENOROCIRI, PENTRU CARE NU EXISTA LEAC, SUNT ACUMULATE DE LA POPOARELE MIGRATOARE, COTROPITOARE CARE AU INVADAT IN ISTORIA TIMPULUI, VREMELNIC ACESTE TINUTURI PAMANTESTI ALE ROMANIEI. POPORUL ROMAN ESTE PE CALEA DISPARITIEI SALE DEFINITIV SI IREVOCABIL, CA SI ALTE CIVILIZATII DISPARUTE PENTRU CA S-AU COMPORTAT, DEVORAT CA; SACALII, RECHINII, HIENELE, ETC
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine