2020-08-10 19:45

Doi angajați ai Filarmonicii din Timișoara, reținuți pentru trafic de droguri

 |  13:58
Doi angajați ai Filarmonicii din Timișoara, reținuți pentru trafic de droguri

Doi angajați ai Filarmonicii "Banatul” din Timișoara au fost reținuți pentru trafic internațional de droguri de mare risc după ce au fost prinși în flagrant de ofițerii antidrog în timp ce încercau să vândă unui ofițer sub acoperire 700 de pastile de ecstasy și 900 de timbre LSD.

Potrivit unor surse din cadrul anchetei, cei doi angajați ai Filarmonicii "Banatul” din Timișoara, un tenor Mario Agache și un contrabasist, au fost prinși în flagrant de ofițerii antidrog în timp ce încercau să vândă unui ofițer sub acoperire 700 de pastile de ecstasy și 900 de timbre LSD pentru 10.000 de euro, conform Mediafax.

Sursele citate susțin că cei doi au fost într-un turneu în Olanda, iar unul dintre ei a cumpărat drogurile pentru a le revinde în țară.

Ajunși cu drogurile de mare risc în Timișoara, cei doi au început să caute clienți, iar unul dintre ei a fost un ofițer sub acoperire. După o primă livrare, s-a făcut tranzacția pentru întreaga cantitate, moment în care cei doi au fost prinși în flagrant.

Cei doi angajați ai Filarmonicii "Banatul” din Timișoara au fost reținuți pentru trafic internațional de droguri de mare risc și urmează să fie prezentați instanței cu propunere de arestare preventivă.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-12-09Parerea ta...

ANONIM
09 Dec 2016

MAFIA PSD A REFUZAT APLICAREA REFERENDUMULUI PENTRU 300 DE PARLAMENTARI. ARUNCATI P.S.D. LA TOMBERONUL ISTORIEI DUMINICA LA VOT.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz