2019-11-14 16:37

Doi dintre agresorii jandarmilor au fost ARESTAȚI preventiv. Un alt treilea este căutat încă de polițiști

 |  21:27
Doi dintre agresorii jandarmilor au fost ARESTAȚI preventiv. Un alt treilea este căutat încă de polițiști

Cei doi bărbaţi reţinuţi pentru ultraj şi tulburarea ordinii şi liniştii publice în urma violenţelor care au avut loc vineri seară la protestul diasporei din Piaţa Victoriei au fost arestaţi preventiv duminică seară, informează News.ro.

Cei doi sunt acuzaţi de agresarea celor doi jandarmi, între care o femeie, care la un moment dat au fost prinşi şi bătuţi de un grup de persoane violente, ei fiind scoşi de mai mulţi manifestanţi paşnici care au făcut scut uman în jurul lor.

Duminică seară, magistraţii Tribunalului Bucureşti au emis pe numele celor doi bărbaţi mandate de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Cei doi - Ionuţ Liviu Cojoacă, în vârstă de 30 de ani, şi Claudiu Andrei Dobre, de 24 de ani, ambii din Bucureşti - sunt acuzaţi de ultraj şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Ei fuseseră reţinuţi duminică dimineaţă, fiind acuzaţi de agresarea celor doi jandarmi.

Tot duminică, Parchetul Tribunalului Bucureşti şi Poliţia Capitalei, care fac cercetări în cazul celor doi jandarmi, între care o femeie, bătuţi de un grup de persoane violente, au făcut publice imagini cu un bărbat, cerând sprijinul oamenilor pentru identificarea acestuia.

"Parchetul Tribunalului Bucureşti şi Poliţia Capitalei -  Serviciul Omoruri, în scopul stabilirii tuturor circumstanţelor în care au fost agresaţi cei doi jandarmi, vă solicita sprijinul în mediatizarea unor imagini. Rugăm cetăţenii care îl recunosc pe bărbatul care apare în fotografii să sune la 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie. Pe această cale, mulţumim celor care s-au implicat şi ne-au oferit ajutor", a transmis Poliţia Capitalei. 

Poliţia Capitalei preciza că în total în acest caz au fost audiate 19 persoane. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-08-12Parerea ta...

TRADATORI DE TARA
12 Aug 2018

LA MISTO A LASAT O CARACATITA IN URMA , CA SA ZICA CA IA FURAT PISTOLU . CUM E POSIBIL CA O CIUMEACA SA AIBA PISTOL CU CARTUSE IN MIJLOCUL MULTIMI INFURIATE ? MIROASE A MICROFOANE UN CAASA MINISTREASEI SECRETARA DE SCOALA GENERALA , AJUNSA MARE LA PICIOARELE LUI DRAGNEA , VILCOV , STANESCU MAFIOTUL . NU A FACUT NIMIC O VIATA INTREAGA , DE CIT SA DEA CU GURA DE INCULTA .
AI DISTRUS TARA
12 Aug 2018

MIROASE A OLTENI CARE AU PLECAT CU BITE SI BASTOANE , LA REVOLUTIE IN TIMISOARA . BRAVO DRAGNEA UMBRA LUI CEAUSESCU . ARE PLAN SI PESTE 30 ANI CU VILCOV GHEOBS . TOT GUVERNUL SE INVIRTE IN JURUL PETROM - OMW SI PETROL GAZE .
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray