2019-09-19 13:51

Doi dintre cei patru MILITARI ROMÂNI răniți în Afganistan au fost TRANSFERAȚI în Germania

 |  15:56
Doi dintre cei patru MILITARI ROMÂNI răniți în Afganistan au fost TRANSFERAȚI în Germania

Doi dintre cei patru militari români răniţi în Afganistan acum câteva zile, au fost transferați în Germania pentru investigaţii medicale suplimentare şi tratament de specialitate. MApN informează că starea lor de sănătate rămâne în continuare stabilă.

Caporalii clasa a III-a Cristian Gabăr şi Ionel Cristea, răniţi zilele trecute în Afganistan împreună cu alţi doi colegi, au fost transportaţi marţi, la Centrul Medical Regional din Landstuhl, Germania, pentru investigaţii medicale suplimentare şi tratament de specialitate, starea lor de sănătate fiind stabilă.

„Caporalul clasa a III-a Cosmin Cătălin Goleanu a rămas internat în spitalul militar al Bazei Aeriene Kandahar pentru investigaţii suplimentare, iar plutonier Dănuţ Donţu a fost externat şi s-a întors în campul românesc, unde rămâne sub supravegherea echipei medicale a detaşamentului”, informează Ministerul Apărării cu privire la ceilalţi doi soldaţi.

Patru militari români au fost răniţi, sâmbătă, în Afganistan, după ce o coloană de vehicule blindate operate de soldaţii aflaţi în misiune a fost atacată cu un dispozitiv exploziv improvizat.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-04-16

In legatura cu acest articol...

Cine sunt militarii români răniţi în Afganistan. Care este starea lor

Iohannis, mesaj de ultim moment cu privire la cei patru militari răniţi în Afganistan: Le urez însănătoşire grabnică

AFGANISTAN. Patru militari români au fost RĂNIŢI într-un dublu atac al insurgenţilor. Care este starea lor
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiriPUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray