2020-03-28 17:31

Doi oameni din județul Giurgiu, găsiți morți la interval de câteva ore

 |  16:23
Doi oameni din județul Giurgiu, găsiți morți la interval de câteva ore

O femeie și un bărbat au fost găsiți morți în cursul dimineții de sâmbătă în județul Giurgiu, însă între cele două cazuri nu există nicio legătură.

În primul caz, o femeie de 62 de ani din Mihai Vodă (comuna Bolintin Deal), a fost găsită spânzurată într-o anexă a casei în care locuia.

La fața locului a ajuns un echipaj de la Ambulanţă însă, din nefericire, medicii nu au mai putut face nimic. Motivele pentru care femeia a ales să-și pună capăt zilelor nu sunt cunoscute.

Potrivit primelor informații, nu sunt suspiciuni cu privire la decesul femeii, pe corpul acesteia nefiind găsite urme de violență.

Cadavrul a fost transportat la morga Spitalului Județean de Urgenţă Giurgiu, în vederea efectuării necropsiei

Cam în același timp, în municipiul Giurgiu, în zona Pieței Centrale, era găsit cadavrul unui bărbat în vârstă de 68 de ani.

Oamenii din zonă spun că ar fi un om al străzii, iar Poliția a demarat o anchetă, pentru a stabili cum și de ce a murit bărbatul, pe corpul căruia, la prima vedere, nu au fost găsite urme de violență.

Polițiștii au deschis un dosar penal pentru moarte suspectă, iar cauza morții va fi stabilită de legiști, după necropsie.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-02-08Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine