2020-04-05 07:50

Doi ŞOFERI care transportau BULETINE de vot la secţiile din Bucureşti au fost prinşi BĂUŢI la volan

 |  14:40
Doi ŞOFERI care transportau BULETINE de vot la secţiile din Bucureşti au fost prinşi BĂUŢI la volan

Doi şoferi care se ocupau de transportul buletinelor de vot la secţiile din municipiul Bucureşti au fost prinşi băuţi la volan. Ei au fost amendaţi cu 1.305 lei şi au rămas fără permisele de conducere.

Poliţia Capitalei a anunţat că, în urma testării, cei doi şoferi au prezentat valori de 0,06 şi respectiv 0,17 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Poliţia Capitalei acţionează, în aceste zile, cu peste 2.200 de poliţişti, cărora li se alătură alte efective ale Ministerului Afacerilor Interne, sâmbătă dimineaţă începând transportul buletinelor de vot către secţiile organizate în municipiul Bucureşti.

"Pentru a ne asigura că nu vor exista incidente pe parcursul acestei activităţi, toţi conducătorii auto sunt testaţi cu aparatul alcooltest şi de asemenea sunt verificate documentele, atât ale celor ce se află la volan, cât şi ale autoturismelor de transport. După ce buletinele vor ajunge în siguranţă la secţiile organizate, ne vom prelua posturile dedicate, şi aici vorbim despre paza obiectivelor atribuite, adică spaţiile unde sunt organizate secţiile de votare. Ne vom îndeplini întocmai obligaţiile, în acord cu atribuţiile poliţiei", au transmis reprezentanţii Poliţiei Capitalei, care au mai precizat că sunt pregătiţi sa intervină la orice apel 112 sau solicitare directă.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-11-09Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine