2020-06-03 13:50

DOLIU în Armata Română. Cine este GENERALUL de brigadă care a DECEDAT chiar de PAȘTE

 |  19:42
DOLIU în Armata Română. Cine este GENERALUL de brigadă care a DECEDAT chiar de PAȘTE

Locțiitorul comandantului Diviziei 2 Infanterie "Getica", generalul de brigadă dr. Adrian Soci, remarcat în misiunile executate atât în țară, cât și în misiunile internaționale din Afganistan în 2005 și 2008, s-a stins din viață sâmbătă noapte. Comandamentul Diviziei 2 Infanterie `Getica` este situat în municipiul Buzău.

„La pierderea unui camarad cu o sensibilitate incredibilă, cu o căldură umană impunătoare cu o calitate morală și profesională deosebită, care a păstrat vie tradiția militară, devotat uniformei militare și având un respect total pentru credința și valorile neamului românesc, militarii din cadrul Diviziei 2 Infanterie 'Getica' își exprimă profundul regret la trecerea în lumea veșnică a generalului de brigadă dr. Adrian Soci”, se arată într-un comunicat de presă de conducerea Diviziei 2 Infanterie 'Getica'.

„Am pierdut un militar destoinic, care a strălucit prin rezultate și performanțe de-a lungul întregii sale cariere fiind decorat de-a lungul timpului cu numeroase distincții, amintind: Bronze Medal — SUA, Medalia 'NATO - non article five', Virtutea militară în grad de cavaler, Emblema de Onoare a Statului Major General, Emblema de Onoare a Forțelor Terestre, Credința andreiană - Episcopia 'Dunării de Jos', mai arată sursa citată.

Conducerea diviziei transmite sincere condoleanțe familiei îndoliate, greu încercate de dureroasa pierdere.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-04-17Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine