2020-02-21 21:19

Doru Ţuluş, despre şefia DNA: "Nu m-am gândit să mă întorc acolo, nici nu mi-a trecut prin cap"

 |  09:07
Doru Ţuluş, despre şefia DNA: "Nu m-am gândit să mă întorc acolo, nici nu mi-a trecut prin cap"

Procurorul Doru Ţuluş a infirmat marţi seară, la România TV, o posibilă candidatură a sa la şefia DNA.

"Nu m-am gândit să mă întorc acolo, nici nu mi-a trecut prin cap. Deciziile CCR sunt obligatorii, nu am altceva de comentat", a declarat Doru Ţuluş la România TV, mulţumindu-i Alinei Pippidi pentru aprecieri.

Înlocuitorul perfect pentru Laura Codruța Kovesi în fruntea DNA este nimeni altul decât procurorul Doru Țuluș. Asta susține Alina Mungiu Pippidi, care a analizat criza de după demiterea lui Kovesi din fruntea DNA.

"Ce aş vrea eu să văd într-o lume ideală ar fi ca cineva precum Doru Ţuluş candidează şi i se dă posibilitatea să candideze şi i se dă şi sanşe la şefia DNA. Aşa ne-ar trebui un procuror care a instrumentat cauze celebre, cum a făcut el cu fotbalul, cauze nepolitice pentru a da un exemplu că era anticorupţiei politice s-a încheiat. De aici încolo nu mai fugărim politicieni. Nu înseamnă că îi ocolim dacă există denunţuri serioase la adresa lor. Deci Ţuluş mi s-ar părea un minunat succesor pentru Laura Codruţa Kovesi la DNA", a explicat Alina Mungiu-Pippidi.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-07-11Parerea ta...

ANONIM
11 Iul 2018

VORBA PARLAMENTARULUI MITRALIERA PENTRU COLABORAREA CU SECURITATEA TREBUIE INLOCUITI TOTI PROCURORII, JUDECATORII, ALESII LOCALI, PARLAMENTARII, ETC. E NEVOIE DE O SOCIETATE NOUA ..................
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine