2020-07-07 03:54

Dosar de CORUPŢIE. Şefii Poliţiei Timiş şi primarul din Recaş rămân în arest preventiv

 |  08:30
Dosar de CORUPŢIE. Şefii Poliţiei Timiş şi primarul din Recaş rămân în arest preventiv

Şefii Poliţiei Judeţene Timiş, cel al Poliţiei Rutiere din judeţ, precum şi primarul din Recaş rămân în arest preventiv, potrivit unei decizii a Curţii de Apel Timişoara. De asemenea, şefii Poliţiei din Recaş vor fi cercetaţi sub control judiciar, în dosarul în care iniţial au fost cu toţii arestaţi pentru fapte de corupţie.

Curtea de Apel Timişoara a judecat, vineri, contestaţia formulată de cele şase persoane arestate pentru fapte de corupţie în dosarul vizând Poliţia Judeţeană Timiş la decizia Tribunalului de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Judecătorii de la Curtea de Apel Timişoara au decis astfel ca şeful Poliţiei Recaş, Marian Temu, şi şeful Poliţiei Locale Recaş, Doru Berzescu, să fie de acum înainte cercetaţi sub control judiciar.

Totodată, instanţa a menţinut decizia iniţială de arest preventiv pentru şeful IPJ Timiş, Sorin Muntean, adjunctul acestuia Florin Bolbos, şeful Poliţiei Rutiere Timiş, Marcel Crăciunescu, şi primarul oraşului Recaş, Teodor Pavel.

Decizia Curţii de Apel Timişoara este una definitivă şi nu mai poate fi contestată la o altă instanţă.

IPJ Timiş a precizat că comisarul şef Gheorghe Popescu a fost desemnat de către IGPR să conducă interimar Poliţia Judeţeană Timiş, iar pentru funcţia de adjunct al IPJ a fost împuternicit, tot interimar, prin dispoziţie a IGPR, comisarul şef Daniel Langă.

La şefia Poliţiei Rutiere Timiş a fost împuternicit temporar comisarul şef Liviu Cristean, ofiţer specialist la Circulaţie. În ceea ce priveşte postul de şef al Poliţiei Recaş, acesta a fost preluat interimar de subcomisarul Victor Pădăluţă, ofiţer specialist la Serviciul Ordine Publică.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-01-24Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz