2020-01-29 05:38

Dosar penal în cazul dezinfectanților utilizați în unitățile sanitare

 |  13:33
Dosar penal în cazul dezinfectanților utilizați în unitățile sanitare

PÎCCJ a anunţat miercuri, într-un comunicat de presă, că procurorii au dispus începerea urmăririi penale cu privire la săvârșirii infracțiunilor de zădărnicire a combaterii bolilor și falsificarea și substituirea de alimente sau alte produse.

Sursa citată precizează că pe rolul Secției de urmărire penală și criminalistică din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție s-a constituit un dosar penal având ca obiect informațiile vehiculate în spațiul public privind dezinfectanții produși de o firmă autohtonă utilizați în unitățile sanitare.

"Procurorii au dispus în cauză începerea urmăririi penale cu privire la faptă sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de zădărnicire a combaterii bolilor prev. de art. 352 Cod penal și falsificarea și substituirea de alimente sau alte produse prev. de art. 357 alin. 2 Cod penal. În cauză au fost delegați ofițeri de poliție judiciară din cadrul IGPR pentru efectuarea unor acte de urmărire penală, inclusiv pentru participarea la ridicarea probelor necesare în vederea realizării unor teste specifice, în colaborare cu Corpul de control al Ministerului Sănătății", precizează PÎCCJ. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-05-04Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine