2020-06-07 00:41

Dosar penal pentru paznicul care a anunțat bombă în clădirea de birouri din Capitală

 |  17:23
Dosar penal pentru paznicul care a anunțat bombă în clădirea de birouri din Capitală

De plictiseală, paznicul de la Globalworth Tower de pe Calea Floreasca a anunțat joi la 112 că este o bombă în clădirea de birouri. Plictiseala l-a costat, însă, un dosar penal, cazul său ajungând pe mâinile politistilor de la Brigada de Combatere a Criminalitatii Organizate București.

Barbatul a recunoscut acuzatiile, si le-a spus oamenilor legii ca a facut aceasta "gluma" din plictiseala. Anchetatorii nu au dispus masuri preventive impotriva lui, insa l-au audiat pentru infractiuni la legea privind combaterea terorismului.

Joi in jurul orei 14:00 un apel la 112 anunta ca in cladirea respectiva este o bomba. Toate birourile cladirii de 26 de etaje au fost evacuate, cauzand si perturbari ale circulatiei rutiere in zona. Cladirea Globalworth Tower este a doua cea mai inalta cladire din Romania.

Pentru cei care se gandesc sa faca astfel de "glume", iata ce prevede legea:

"Alarmarea, prin orice mijloace si fara un motiv intemeiat, a unei persoane fizice sau juridice ori a unei colectivitati, a organelor specializate pentru a interveni in caz de pericol, a organelor cu atributii in domeniul securitatii nationale sau de mentinere a ordinii publice, cu privire la folosirea de arme de foc, arme nucleare, chimice, biologice, radiologice ori la raspandirea sau folosirea de produse, substante, microorganisme, toxine ori materiale, de orice fel, de natura sa puna in pericol viata, integritatea corporala sau sanatatea oamenilor ori a animalelor sau mediul inconjurator ori sa cauzeze consecinte deosebit de grave, se pedepseste cu inchisoare de la 3 luni la 2 ani sau cu amenda".


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-06-10Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiriPUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine