2020-01-27 10:57

Dosar penal pentru un fost primar de sector

 |  15:04
Dosar penal pentru un fost primar de sector

Curtea de Apel Bucureşti a trimis dosarul lui Liviu Negoiţă la Parchet, în vederea începerii urmăririi penale.

Fostul primar al Sectorului 3, Liviu Negoiţă este acuzat alături de Ştefan Dumitraşcu, fost şi actual arhitect-şef al Sectorului 3, şi Marius Mihăiţă, fost şi actual secretar al Primăriei Sectorului 3 că ar fi semnat o autorizaţie de construire a unui imobil prea înalt, scrie Stiripesurse.ro.

Împotriva celor trei a fost formulată o plângere penală de către Asociaţia Salvaţi Bucureştiul "Aceeaşi corupţie pe care o vedem în achiziţiile publice este şi în direcţiile pentru construcţii din primării. Contra şpagă s-au dat etaje în plus, s-a construit pe spaţiul verde, iar consecinţa este aglomerarea oraşului, sufocarea traficului şi poluarea aerului pe care îl respirăm. Este necesară o curăţenie generală în administraţia publică din Bucureşti, iar hotărârea Curţii de Apel Bucureşti este un pas în această direcţie”, a declarat Nicuşor Dan, preşedintele Grupului de iniţiativă al Uniunii Salvaţi Bucureştiul.

În data de 3 noiembrie 2009, Tribunalul Bucureşti a anulat autorizaţia de construire, reţinând că aceasta depăşeşte regimul de înălţime al zonei. Totuşi, la două zile după ce Tribunalul anulase autorizaţia pentru construcţia din Calea Dudeşti, în data de 5 noiembrie 2009, cei trei au emis o nouă autorizaţie de construire pentru un imobil de parter + 9 etaje în aceeaşi locaţie.

 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-10-08Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine