2019-10-21 13:39

Dosarul lui Liviu Dragnea. DECIZIE de ultimă oră la Instanța Supremă

 |  21:44
Dosarul lui Liviu Dragnea. DECIZIE de ultimă oră la Instanța Supremă

Decizie de ultimă oră la Instața Supremă. Liviu Dragnea rămâne cu completul stabilit anul trecut, așa cum decisese CSM. Potrivit Realitatea TV, decizia vine după o ședință-maraton de șase ore.

Secțiile Unite ale ÎCCJ au decis, joi, menținerea hotărârii CSM, stabilind ca dosarele intrate la sfârşitul anului trecut pe rolul completurilor de 5 judecători, în care nu au fost administrate probe, să rămână la completurile trase la sorți la finalul anului trecut.Hot. nr.1/Respinge, ca inadmisibile, sesizările formulate de Completul de 5 judecători în materie penală şi Secţia penală privind schimbarea jurisprudentei existente la nivelul Completurilor de 5 judecători în materie penală, sub aspectul interpretării şi aplicării principiului continuităţii completului de judecată, subsumat regulii anualităţii ce guvernează activitatea acestor formaţiuni de judecată. Definitivă. Pronunţată, în şedinţă publică, astăzi 31 ianuarie 2019.

Cu opinie separată, în sensul respingerii excepţiei de inadmisibilitate şi soluţionării pe fond a sesizărilor formulate, este decizia ICCJ.În aceasta situație sunt dosarele în care sunt judecați politicieni importanți precum Liviu Dragnea, Călin Popescu-Tăriceanu, Victor Ponta, Toni Greblă, Sebastian Ghiţă, Dan Şova sau Viorel Hrebenciuc.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-01-31Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray