2020-01-26 17:25

Dosarul lui Radu Mazăre. DNA cere arestarea omului de afaceri Elan Schwartzenberg

 |  16:58
Dosarul lui Radu Mazăre. DNA cere arestarea omului de afaceri Elan Schwartzenberg

Procurorii DNA au solicitat arestarea preventivă în lipsă a omului de afaceri Elan Schwartzenberg, în dosarul în care Radu Mazăre a fost trimis în judecată.

Instanţa va lua o decizie în acest sens la data de 9 iunie.

Surse judiciare, citate de Agerpres, au precizat că cererea de arestare a fost formulată în dosarul disjuns din cel al fostului primar al municipiului Constanța Radu Mazăre.

Potrivit rechizitoriului întocmit în cauză, procurorii DNA au dispus, în dosarul în care frații Radu și Alexandru Mazăre au fost trimiși în judecată, disjungerea în vederea continuării cercetărilor față de Emilian (Elan) Schwartzenberg.

Astfel, procurorii continuă cercetările față de Emilian Schwartzenberg sub aspectul săvârșirii infracțiunii de complicitate la dare de mită, în vederea stabilirii justificării reale a tuturor transferurilor sumelor de bani primite de societatea sa de la două firme cipriote.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-05-30Parerea ta...

CROCODILUL FLAMAND
30 Mai 2016

PARCA DESPRE ASTIA A DEPUS DENUNT BLONDA AIA LA D-N-A CU DISPARITIA LUI MARTA.........TE APUCA DAMBLAUA CAND VEZI CE FEL DE PERSONAJE S-AU JUCAT CU BANII ROMANIEI 25DE ANI........COCOS.....UDREA.....MAZARE....PONTA....GHITZA.......TRUICA.....SILBERSTEIN....SCHWARTZEMBERG...TOTI AU FOST DE FAPT O CLICA....PUTEAI SA VOTEZI ORICE...TOT EI ERAU LA BUTOANE....MAZARE S-A PLIMBAT PRIN 3PARTIDE....UDREA LA FEL....DE FAPT ERAU OAMENII LUI MAGUREANU SI 666ISARESCU666....CEI CARE CONDUC SI ASTAZI,CHIAR DACA AU PICAT CATIVA TOT GRUPUL LOR E LA PUTERE
PARADISUL CRACILOR
30 Mai 2016

CURVA LUI ESTE CARAUSUL SI SPIOANA CU TRAISTA . EA II CARA SI ARANJAZA MAGARIILE . CIND O CHIAMA SI PE EA COMPLICI ?
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine