2020-02-17 11:12

Dosarul Manhattan. Sirianul Omar Hayssam, condamnat la 24 de ani și patru luni închisoare

 |  06:56
Dosarul Manhattan. Sirianul Omar Hayssam, condamnat la 24 de ani și patru luni închisoare

Sirianul Omar Hayssam a fost condamnat definitiv, marți, la 24 de ani și patru luni închisoare în dosarul "Manhattan", în care este acuzat de săvârșirea unor infracțiuni economice, potrivit unei decizii a Curţii de Apel București (CAB), transmite Agerpres.

În acest dosar au mai fost condamnaţi: fratele lui Hayssam, Mohamad Omar, la 22 ani de închisoare, Mihai Nasture, cumnatul lui Hayssam - 3 ani și 4 luni închisoare cu executare.

Totodată, Viorel Vasile Mafteucă a primit 2 ani închisoare cu suspendare, în timp ce față de Doina Farladanschi s-au prescris faptele.

Magistraţii au admis apelul declarat de procurorii DIICOT și au mărit pedepsele date în noiembrie 2015 de Tribunalul București. În primă instanţă, Omar Hayssam primise o condamnare de 23 de ani și 4 luni de închisoare.

Procurorii DIICOT l-au trimis în judecată pe Omar Hayssam, în octombrie 2012, alături de fratele său, Mohamad Omar, cumnatul lui, Mihai Nasture, și doi parteneri de afaceri — Viorel Vasile Mafteucă și Doina Farladanschi.

Anchetatorii susţin că cei cinci au constituit un grup infracțional organizat și au planificat în vederea nerestituirii creditelor și trecerii patrimoniilor SC Bucovina Mineral Water SA și SC Rio Soft Drinks în cadrul altor societăți din "Grupul Manhattan".


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-11-02Parerea ta...

ANONIM
02 Noi 2016

Avand in vedere "complicitatile" din alte spete in care ar fi fost implicati fratii Haisam, cat si pedepsele aplicate pentru "infractiuni economice" in alte cazuri, considerati ca se poate sustine ca respectivii ar beneficiat de un proces echitabil ?
HAZNAUA URBEI
02 Noi 2016

HA , HA , a furat peste tot inclusiv apele minerale ale noastre , cu mafia si au recuperat un caca mare . Puscaria este pentru razbunarea lui Tiriac , cind ia furat citeva sute de masini la el si duse in Siria si Arabia . Alfel era scapat de ciumpalaci nostri . Citi bani au recuperat tantalache de autoritati ?
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine