2020-01-24 13:44

Dosarul privind neregulile de la Secția de Arși de la Floreasca ajunge la DNA

 |  10:16
Dosarul privind neregulile de la Secția de Arși de la Floreasca ajunge la DNA

Dosarul privind neregulile descoperite de Corpul de control al ministrului Sănătății la Secția de Arși a Spitalului Floreasca a fost trimis de Parchetul de pe lângă Judecătoria sectorului 1 la DNA.

Inițial, procurorii au dispus, în luna mai, începerea urmăririi penale in rem pentru săvârșirea infracțiunii de abuz în serviciu. Ulterior, aceştia și-au declinat competența în favoarea DNA.

Corpul de control al ministrului Sănătății a descoperit mai multe nereguli în funcționarea Unității de îngrijire a arșilor gravi de la Spitalul Clinic de Urgență Floreasca.

"În urma controlului, au fost dispuse următoarele: informarea Curții de Conturi a României pentru deficiențele consemnate în raportul de control; sesizarea ANAP pentru posibile nerespectări ale prevederilor legale referitoare la întocmirea documentației de atribuire a contractului de achiziție aparatură medicală pentru Unitatea de îngrijire a arșilor gravi și sesizarea Parchetului de pe lângă Judecătoria sector 1 București, pentru posibile fapte de natură penală, având în vedere întocmirea nereală a procesului verbal de punere în funcțiune a Barocamerei și plata contravalorii acesteia către furnizorul SC Gemedica SRL", preciza pe 25 mai Guvernul.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-07-18Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine