2020-01-28 16:47

Dosarul rețetelor fictive. 13 persoane, reţinute de procurorii DIICOT

 |  12:20
Dosarul rețetelor fictive. 13 persoane, reţinute de procurorii DIICOT

Procurorii DIICOT au dispus reţinerea a 13 persoane în dosarul rețetelor fictive, în care sunt implicați medici, farmaciști şi funcționari de la Casa Națională de Asigurări de Sănătate.

DIICOT a anunţat că în acest dosar au fost reținuți medicii Eugenia Muja, Mihaela Irina Mătărângă, Elena Dumea, Cosmin Boldeanu, Paul Crețu și Vasile Sorica. De asemenea, procurorii au mai dispus reţinerea Lilianei Sgîrcitu (soția interlopului Titu Sgîrcitu), a Mirelei Boboc, Gela Gavrilă, Alina Gabriela Dragu, Andreea Baciu, Iolanda Ionica Serghiev și Cosetti Niculescu.

Aceștia urmează să fie prezentaţi instanţei cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Titi Sgîrcitu se află în prezent în închisoare unde are de executat o pedeapsă de 4 ani și 9 luni închisoare, pentru infracțiuni de violență.

Procurorii DIICOT, împreună cu ofițeri de poliție din cadrul Direcției de Investigare a Criminalității Economice au făcut luni mai multe percheziții pe raza municipiului București și a județelor Brăila, Constanța și Vrancea la farmaciști și medici. Aceştia sunt acuzaţi că ar fi decontat în mod fraudulos sume mari de bani din Fondul Național Unic de Asigurări Sociale de Sănătate.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-09-22Parerea ta...

AZILELE BUCURESTENE SI MEDICAM
23 Sep 2015

CAND SUNT VERIFICATE IN BUCURESTI EMITEREA DE RETETE PENTRU VARSTNICII INSTITUTIONALIZATI IN AZILELE DE STAT / PRIMARII? UNDE SE DUC ACELE MEDICAMENTE, CATE AJUNG IN REALITATE LA ACELE PERSOANE? DAR DIN ASEZAMINTELE BISERICESTI, VESNIC SUSTINUTE GENEROS CU BANI PUBLICI / BUGET?
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiriPUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine