2020-05-29 11:32

Dosarul retrocedării ilegale a Fermei Băneasa. Remus Truică, Dan Andronic și prințul Paul, la ÎCCJ

 |  09:27
Dosarul retrocedării ilegale a Fermei Băneasa. Remus Truică, Dan Andronic și prințul Paul, la ÎCCJ

Remus Truică, Dan Andronic și prințul Paul au venit, vineri dimineaţa, la sediul ÎCCJ, unde magistraţii judecă contestația DNA şi a inculpaților privind măsurile preventive dispuse în dosarul privind retrocedarea ilegală a Fermei Băneasa.

Prințul Paul şi-a exprimat încrederea în justiția din România, în timp ce Remus Truică a afirmat că are emoții în legătură cu o eventuală decizie de arestare preventivă, potrivit Agerpres.

În dosarul retrocedării ilegale a Fermei Băneasa mai sunt implicați avocatul Robert Roșu, Marius Marcovici și Lucian Mateescu.

Instanţa supremă judecă, într-un proces separat, contestația DNA privind plasarea în arest la domiciliu pe prințul Paul.

Curtea de Apel Brașov a respins, pe data de 11 decembrie, cererea DNA de arestare preventivă a inculpaților din acest dosar. Astfel, judecătorii au hotărât ca omul de afaceri Remus Truică și Robert Roșu să fie plasaţi în arest la domiciliu, în timp ce Dan Andronic, Marius Marcovici și Lucian Mateescu vor fi cercetați sub control judiciar.

Curtea de Apel Brașov a respins ulterior și cererea DNA de arestare preventivă a prințului Paul. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-12-18Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiriPUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine