2020-08-04 20:41

Două autobuze care transportau muncitori s-au ciocnit în judeţul Satu Mare. 20 de persoane au fost rănite

 |  07:19
Două autobuze care transportau muncitori s-au ciocnit în judeţul Satu Mare. 20 de persoane au fost rănite

Un grav accident rutier s-a petrecut, luni, în judeţul Satu Mare, după ce două autobuze care transportau muncitori s-au ciocnit. Un număr de 20 de persoane au fost rănite, 17 dintre acestea fiind transportate la spital.

Incidentul a avut loc, luni după-amiază, pe un drum judeţean, la ieşirea din localitatea Corod, judeţul Satu Mare.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Satu Mare, Aurel Ulici, accidentul s-a petrecut pe DJ 193, la ieşirea din localitatea Corod, judeţul Satu Mare, din cauza nepăstrării distanţei regulamentare de mers, în condiţiile în care cele două autobuze circulau unul în spatele celuilalt, potrivit Mediafax.

„În urma coliziunii celor două autobuze, 20 de persoane au fost rănite, neîncarcerate, dintre care una cu hemoragie şi fractură deschisă de membru inferior, restul pacienţilor prezentând diferite leziuni", a precizat Aurel Ulici.

Acesta a mai afirmat că 17 dintre răniţi au fost transportaţi la Unitatea de Primiri Urgenţe Satu Mare, pentru acordarea de îngrijiri medicale.

"După realizarea triajului şi acordarea primului ajutor medical şi asistenţei medicale, 17 pacienţi au fost transportaţi la UPU Satu Mare, celelalte trei persoane având răni superficiale şi refuzând transportul la spital. La locul accidentului s-au deplasat pompierii din cadrul Detaşamentului de Pompieri Satu Mare cu două autospeciale cu modul de descarcerare şi o ambulanţă SMURD, acţionând în colaborare cu alte trei ambulanţe ale SAJ Satu Mare", a menţionat Aurel Ulici.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Satu Mare, Camelia Cosma, a precizat, că cele două autobuze circulau unul în spatele celuilalt.

“Din primele cercetări rezultă că două autobuze aparţineau aceleiaşi firme şi circulau unul în spatele celuilalt. Accidentul a fost cauzat de nerespectarea distanţei regulamentare de mers", a afirmat Camelia Cosma.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-03-24Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz