2020-07-08 18:25

Două femei afgane, descoperite în două geamantane într-un tren spre Viena

 |  13:54
Două femei afgane, descoperite în două geamantane într-un tren spre Viena

Polițiștii de frontieră arădeni au descoperit, într-un compartiment gol al unui tren care mergea spre Viena, două geamantane voluminoase în care erau ascunse două femei de origine afgană, care încercau astfel să iasă ilegal din țară.

La Punctul de Trecere a Frontierei Curtici, pe sensul de ieșire din țară, în trenul Inter Regio care circulă pe relația București Nord-Viena, polițiștii de frontieră au observat, în noaptea de vineri spre sâmbătă, două valize voluminoase, într-un compartiment gol.

Două femei afgane, descoperite în două geamantane într-un tren spre Viena
zoom
Deschizând geamantanele, polițiștii au găsit ascunse în acestea două femei, stabilind ulterior că sunt din Afganistan și au vârste de 25, respectiv 59 de ani, relatează Mediafax.ro.

Fiind extinse verificările, în alt compartiment a fost identificat un bărbat de origine afgană care este bănuit că le-a ajutat pe cele două femei să se ascundă în valize, pentru a ieși ilegal din România.

Femeile nu au dorit să dea declarații în cadrul primelor audieri despre modul cum au ajuns în valize, precizând doar că voiau să ajungă în Spațiul Schengen și au recurs la această metodă deoarece nu aveau o viză valabilă.

Polițiștii de frontieră au întocmit acte de urmărire penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat și complicitate la săvârțirea acestei infractiuni, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie dispuse măsurile legale care se impun.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-12-10Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz